Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pár éve louisban vettem. 150 km után nyomta fülemet, meg asszony egyfolytában beszélt hozzám. Úgy döntöttem pusztulnia kell. Hamar tönkrement :-)
JÓ csak vegyed mán, mert még mindíg kell a fiamnak!
vagy PMR ...
2 motor közti átbeszélőről, PRM, nincs vkinek tapasztalata? Alan pl?
Ezt se nagyon, bár nem riasztóról van benne szó:
Kazam!

Van neked erről a riasztóról normális magyar leírásod? Az enyém használhatatlan! Mert ezt tuti nem magyar ember fordította! Még a távirányítón az órát sem lehet beállítani ez alapján!
Ilyesmiket nem akcióban kell venni drága pízért, hanem amikor megint kiteszik a megmaradtakat. Pl sisakbeszélő - 1200, csizma - 4990.
Hát nem tudom, mert Nekem egy HJC FG14-em van, a Nejemnek meg egy SPY helmet Xtreme, és hát köztudott hogy ezek azért nem csúcstermékek!
Teljesen!
Ratrak barátom minden évben vett egy ilyen Lidliset, mert szarrá koptatja, és azt mondta, hogy minden évben egy kicsit jobb volt!
Az ideiről neki is ugyanez a véleménye, neki ez már a 3. generáció!
Ennyi pízért én sem sajnálnék minden évben egy garnitúrát!
Estére, ha hazaérek, csinálok képet a teljes modról.
Várjál, és mikrofon hol van?
A louisos ugyanaz, amelyik közelebb van. Én is szeretem.
Meg, kösz!
Zsír, ezt én is megcsinálom!
Az ott van továbbra is a hattyúnyak végén, és beszúrható a sisakba az arcpárna és az arc közé.
Szevasztok!
Valaki esetleg tudja hogy kb mennyibe kerülhet egy 250-es bandit szervizelése?Vagy hogy az alkatrészei milyen árban mozognak a kategóriájában van-e esetleg vmi olcsón fenntartható gép?
Ja és ennek a motornak kb mennyi lehet az utazója?
Segítséget előre is köszönöm.
És akkor a mikrofonnal mit csináltál?
Én a kis primitív átbeszélővel most kezdek használható szintre jutni.
Annyit tettem vele, hogy az eredeti egybeintegrált fülhallgató-mikrofont átalakítalakítottam, mégpedig úgy, hogy a fülhallgatót kiiktattam, és egy jackdugót illesztettem a helyére. Így hozzácsatlakoztatható egy sztereo füles (fülbe dugós, zsajszigetelős), és így már a tökéleteset közelíti.
A Zasszony mintha a gondolataimba beszélne bele...
Az igazi előnye az, hogy nem kell feltekerni annyira a hangerőt, így a hasznos hangok jönnek át, nem a szélzaj van felerősítve.
Mindazonáltal így kicsit vacakolni kell a madzagokkal...
köcc, de nem én adom, haverom szerelő, és a nyakán maradt!
Nekem is az van, kis primitív, semmi extra, de tök jó.
Gondolom azért erősen sisakfüggő is, hogy milyen sebességig használható, de amúgy mint eszköz, én sem hallottam róla rosszat.
Ne már,ez komoly?
jaja
650-re értettem...
Hát az én kisbanditom azért nem tolt így... (250-es )
Belelóg a kezed a bilibe... Szerszámokat megkaptad? Zsombi jól körbenézte az Innovát. :)