Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Egy barátomnak kellene gyertyát vennem a Banditjába. Ez egy 2003-as 1200-as Bandit. Milyen gyertya megy bele? Aki biztos infót tud, az lécci segítsen! Köszipuszi!
Ez szett ár ugye? Vagy csak a lánc?
A magyar online boltok is azt írják rá hogy 100Le feletti gépekre.....

"X" gyűrűs meghajtólánc
Rendelhető 120-as szem-méretben
Felhasználható 100-120-as szem-méretben
Szakítószilárdság 39200Nm
Ajánlott 100 LE felett

http://adamoto.hu/shop_artdet....
Itt 26.000
Így értem az árát....mondjuk az EK-nál sokkal jobb, kiváncsi vagyok mennyit mész el vele....tényleg. Az előzőben mennyi volt?
rk gb525gxw
Arany színű, erősített X gyűrűs
Milyen lánc az?
Az igen jó ár akkor!
Erre 130 lovat írtak
Az RK lánc milyen erős? Mert DID -ből a 75 lóig való O-ringes kijön 19 ezerből, az X ring 20 ból, a 100lóig való meg 25-ből, ha 525 112 szemest nézünk. De az 530-ból a 112 szemes 95 lovas csak 20100. Jó mi? Erősebb, ugyanattólla gyártótól, mégis olcsóbb.
Hát nem tudom milyen szűrőről beszélsz (kocsikhoz egyáltalán nem értek....4 kerék és ennyi)
De a banditba mi is van?
Egy müanyag keret.......amit a gép percenkét 100 számra sz@r ki.....
Meg egy adag szürőpapir, amit a gép méretre vág.....

Szóval igen......
a gyártási költsége kb MAX 1-200ft lehet....erre árulják 5400-ért....

De ugyan ez mindenhol megvan , szóval már meg sem lepődöm.

Miért? Egy kormányba mi 10.000ft?
80cm cső......4 helyen meghajlitva.......
anyagköltség, munkadíj max 2000ft
De ugye rájön a fönök haszna, a nagyker haszna, a bólt haszna, az áfa és béta és gamma......

Itt a szomorú, hogy valóban lenyúlják a bikert ha nincs résen.
És csak körbe kell nézni - NAGYON SOKAN NINCSENNEK.
Miért? Mert egyszerűen lusták..........ezért pedig keményen fizetnek

Akinek nincs pénze? Vagy sajnálja rá? Annak van ideje körbenyálazni a netet, és meglepődik, hogy milyen árkülönbségek vannak.

Nekem most a lánc a friss infóm.....
SZÁMLÁVAL! 21455ft-ért vettem

Mennyi máshol?
Rapidmotor.unas.hu - 29000ft
Biker-Word - 32.000ft
M&D - 33.000ft

Mennyi a különbség? 8-12.000ft
Ennyiből pedig már meg is vettem a lánckerekeket...........

GYertya?
CR9E
Klick-K
lack 1900ft/db

Shop.unas - 2750
Adamoto - 2560
Bigbike - 2490
zsu.hu - 2275

Itt is fogtam 400-900ft-ot, vagyis 1600-3600ft-ot.......abból már megvan az olajszürő......

Olaj?
No ugye itt vannak a nagy különbségek........
Én még Castrolt veszek 1900-ért.....azon a szervízhez képest fogok 4x 1400ft-ot abból megvan a munkadij

Szóval valaki kifizet egy szervízért 30-35.000-ret Én meg 20.at.....azért mert körbenézek, körbekérdezek........mert nem vagyok lusta:-)
15.000-ből meg FULLRA tankolok 3-4x
Hasonló sztori, de teszkós: Bolyongok a listával a kezemben, mire majdnem hasraesek egy adag akciós légszűrőben. 200 forint...hüledezek, nézem, champion. Jó a fater Asconájába. Erre nézem, hogy mekkora az akció: Normál ár: 750 forint Kb olyan, mint a 3610-es hiflo, csak 4-szer akkora. Mennyiért csinálhatják, 30 forint /darab?
Hali! Láttam,hogy féklámpakapcsoló gondban vagy. Havernak más típusú motorján ugyan ez volt a gond...leszedtük,mert haldoklott...el voltak korrodálva a pöckei,erre leszedésnél lazán elengedte magát és szétesett. Bement bontóba,de nem volt,erre rendeltek neki gyárit és lehúztak róla 7000Ft-ot! Másnap sima villanyszerelő boltban megtaláltam ugyanazt a paraméterű mikrokapcsolót 140 Ft-ért...kinézet, rögzítési pontok, feszkó,áramerősség mind csont ugyanaz...úgyhogy ha tudsz mutatni valami sample-t akkor talán tudok segíteni
Üdv: Bandy
Kereken 25-nél cseréltem, de 24-től már kínlódás volt, a hangjáról és a csapkodásáról nem is beszélve!
Hát öcsém hidd el, hogy mikor hozzom el a vasat a jővő héten be is fogok menni és veszek vagy 5-öt....... (A gs-nél is mindig volt ugyebár itthon 2-3-4db mindig)

Ha lesz akkor veszek neked is
olyan szűrőt annyiért hozzál nekem 3at!
Ezt csak írtam.......
De tény!

Old Wing haverka mesélte, hogy Ő így járt......
A Gold Wingjébe kellett valami kapcsoló.....
bement a bótba és valami NAGYON DURVA összeget kapott......(talán 40.000?)
Már majdnem kijött mikor bement az ismerős szerelő - és Ő mondta hogy ugyan az a kapcsoló van valami másik gépbe is ami meg csak 6000 (Én is emlékszem a történetre! DE CSAK EMLÉK!)

Szóval itt is látszik, hogy megnézik MIBE kéred.....

Banditod van köcsög? Akkor fizess.......
Egy sima kis Suzuki robogód? akkor olcsóbb.....

Szóval meg kell nézni ma már MINDENT!

Most mondta a szerelő srác itt Adonyba, hogy pl a Fehérvár Auchanbe szokott HF138-as olajszürőt venni.-..
A poén?

FULL GAS - 3990ft
A boltokban általában - 1900ft
Az Auchanba meg 900ft! és ugyan az ami most nekem bent van
Akinek kell tarcsiba......

525-ös hátsó gyári 48-as lánckerék elvihető ingyéééééé
Vésztartaléknak, dísznek....akárminek.
Az elsőt meg csak megmutatom.....igencsak cápafogas a kicsike

Megvolt ma a lánccserém....felkerült az "aranyka"

Erik!
A te láncod egész pontosan mennyit ment el?
Nekem még talán 1-2 feszítés fért volna bele, de mivel jővő héten 24.000-res szervíz, utána meg ballagás, Ogabi weekend....meg a frász se tudja mi, így inkább most lecseréltettem........így időben vagyok.
Mennyi?:) Azt hittem pár ezer forint :) Hívom fel akkor a bontókat.
Nem, csak ő volt a csali, ő intézte a dolgokat, és ő ment vissza reklamálni.
Párod ilyen képzett autóügyileg?
Nem hiba ez Csak érdemes pár webshopot végigzongorázni vásárlás előtt.
Ok Tanultam a hibából!

Legközelebb megkereslek!
Üdv!
3850-ért hozok Hiflo Filtrot , ha kéred.
Mondjuk a biker-world.hu n. vagy nálam.
Bontóba keresgélj, mivel majdnem az összes suzukinak ugyan az a kapcsolója (nem hinném, hogy nagy kavarás lenne)
Csupán pl egy Gs-be megkapnád 5000-ért, egy hayabusába meg 20.000-ért ugyan azt.