Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hat igen, es lassan erre en is rajovok
A nagybandi mélyről húz, mint a vízhordólány))))) Pár napja kipróbáltam, 37 km/h-ig lementem hatodikban és mindenféle gond nélkül húzott onnan felfelé.
pedig papiron nagyobb a nyomateka.
Az enyém gumi fékcsöves,én nem is láttam még gyári NB-t fémfékcsővel..
hja..ha csupasz kell és nyomaték jó áron akkor a bandi ott van az élmezőnyben...
Azért ez már sokkal jobb blokk mint az SL blokkja-módosították jó irányba,persze azért a NB kisebb fordulattol tól,de nem is tól akkorát.
ahh, cbf 1000 fejidomos, kilove. cb johet, csak draga...
honda cb 1300...ennyi
csak drága....vagy cbf 1000 ...
hejj, jol hangzik, de lehet nekem jobban bejonne a nagybandi villanymotorszeru nyomateka a pincetol.
valamit valamiert... denehez a valasztas.
Na ezt megnézem....Megyek is.Pedig láttam már jobb féket,persze túrázni tökéletes.
Csak 1 hétig volt,de amúgy nagyon tetszett.Rokonomé volt,kölcsönadta 1 hétre hátha megveszem,mert ő közben vett 1 K1200St és ez eladó lett.Kb 1500km-t tettem bele közben sokat vigyorogtam.Jobban megy lényegesen mint a NB,de többet is eszik kb 2 lityóval.nagyon jó fordul nagyon jó a fék,nem puha nem kásás rövid behúzás után fog,nem fárad a ringen sem.A kormány kényelmes helyen van nem kell hasalni,a lábat jobban be kell hajtani mint a NB-n,de engem nem zavart,lehet fektetni nem ér le semmi.Szél az van rajta.A kátyúkon kicsit jobban ráz mint a NB,de nem is térdel fékezéskor annyira.Az egyes elég hosszú városban nem előny-viszont pályán jó.A motort kicsit pörgetni kell elinduláskor,de közepes fordulattól nagyot tol.Érdekes hogy városban kb 15 fokban állandóan ment a venti,igaz nem is melegedett túl....Könnyen jön fel kerékre is,ha nem hasalsz rá a kormányra.KB ennyi
ahh, most nezem, Tuononak 102 Nm 8750-nel, nagybandi 108 Nm 3700-nal. Hehe.
asszony szegeny siratja a banditot, neki ez a klasszikus forma tettszik (nekem sem kozombos).
nem hinném.....legalábbis csodálkoznék....
erdekes amit mondasz, de mindenkeppen kiprobaltam volna valahol, mielott esetleg beleugrom.
nagybandinal hol jonnek a NM-ek? mert en olyan 3-6ezres fordulatszam kozott megyek, es ott erzem gyengenek a 650-est. amugy eleg lenne az ereje, mert amilyen gyorsan en turazom, oda eleg lenne, csak 2 szemellyel a nyomatek...
Hi!
Én mentem többször egy sl1000-rel, abba a Touno blokkja van. Mindenképp próbálj ki egy ilyen motort hosszabb távon, mert számomra kiábrándítóan sz@r volt. 3500 alatt nem is létezik, csak rángat, csapkodja a láncot, darálós hangot ad. Utána meg hirtelen megjönnek a lovak, megugrik, tol, mint a barom, de fent is hamar vége a vágtának. A karakterisztikája miatt szerint túrázásra teljesen alkalmatlan.
Norbu, súgok: a nagybandin fém fékcsövek vannak, csak műanyagos a burkolata. Majd nézd meg közelebbről.
jahogy Neked volt Tuonod? meselj mar rola valamit!
Ha,ragaszkodsz az ABS-hez akkor olyat kell venni.Nekem nem hiányzik nagyon,mellesleg a Tuanón sem hiányzott.Viszont az ABS pont a túrákon jön jól,amikor lankad a figyelmed és valami hirtelen nem várt esemény történik.Versenypályán még nem látom előnyét,főleg mikor 10xer megyek ugyanarra a féktávra.-igaz az CBR ABS-t nem próbáltam még.
motorradnal beszamolnak egy nagybandiba, csak azon nincs abs...
Túrázni jobb a nagy Bandi,a Tuonon a gyári hátsó ülés szerű valamit nem kívánom senkinek,meg pakolni sem tudom hogy lehet rá.Viszont csapatni-ringezni sokkal jobb a Tuanó,a fék-futómű súlypont nagyon el van találva,de hosszabb túrára felejtsd el,de nem is arra találták ki...
azert a kenyelem az egyik elsodleges szempont, illetve hogy utast is tudjak vinni turazni.
A V2-ből nagyon jó a Tuanó, én elég sokat mentem vele.Aztán végül nagy Bandi lett,mert túrásabb ,meg nem kell pörgetni.A Tuanót azért jobban kell forgatni,meg kényelmetlenebb,amúgy fantasztikus futómű és fék van rajta!
hat igazabol nemtudom. ha elviszik, lehet iden mar semmi, de szeretnek V2-es motort (nezegettem meg Bkinget is (bar az soros) de az sok lenne), esetleg egy nagybandit. hat majd elvalik. meg sajna nem is sok lehetosegem volt tenni bele a km-eket.
Köszi köszi, de már megoldottam. Sugo-Motorból lett véve.
Sziasztok.
Valakinek van tapasztalata fém fékcsővel Banditra?Érdemes feltenni?Vagy semmi hatása nincs?