Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És akkor még szerencséje van ha csak ereszteni!
Egy cimbikém is sokat öntött bele, majd egy patkánál leszakadt neki az egész teló teteje - amiben a szimering is van...

Való igaz!
Keményebb telóra vagy erősebb olaj (15w, 20w) vagy alátétezés a rugónál, hogy a rugó még feszesebb legyen.
?

Hollós szervízben a gyári légszürőt vettem talán 5400-ért....
Levegőszűrőt cseréltem volna, de amit vettem /J304/ nem lett jó (én nem figyeltem eléggé oda, egy kicsit gyanakodtam). Korábban nem néztem meg a benne lévőt, így csak most derült ki. Valakinek van szüksége rá?

Felhasználható:
SUZUKI GSF 600 BANDIT (GN77B)
SUZUKI GSF 600 / S BAND. (GN77B / 96)
SUZUKI GSX-R 750 W(II) (GR7BB)
SUZUKI GSX-R 1100 W (GU75C/96)
SUZUKI GSX-R 1100 W (GU75C)
SUZUKI GSF 1200 / S (GV75A)

A jó típusnak megvan a száma:
13780-31F00. BMC-ben találtam 15.100 Ft-ért. Elég borsos áron van, tudtok valahol olcsóbbat? Most csak kitisztítottam, és visszaraktam a régit, de nem ártana cserélni.
Hát akkor így jártam amúgy melyik boltban?
Bocs, hogy megint ide ugatok, de megkérdezném, hogy jól értem-e. A szerelő a gyári mennyiséghez még plussz adott rá olajat és így a légrés kisebb lett? A jó hatást inkább sűrűbb olajjal pl. 15-össel értem volna el, most inkább azt érzed, hogy belekerült a friss 10es olaj és az a régihez képest sokkal jobb. Ezzel a megoldással a szimmeringek valószinüleg hamarabb fognak ereszteni. Ha ilyen "tuningot" alkalmaz valaki célszerübb előbb egy futóművest megkérdezni. Nem tudom melyik szervízben dolgozik az illető, de én ha ilyen megoldást használ nem alkalmaznám.
Ez ám a jó biznisz! A másnak felszámolt és be nem épített alkatrészt maszekban dupla áron eladni.
Biztos a rizikót is meg kell fizetni, mikor a portán kimegy vele.

Velem is megpróbálták, de én egyet lebuktattam! (pontosabban a zasszony)
Azóta vsz. az is maszek lett. Az opelra még egy ingyen kipu is felugrott nagy bocsánatkérések közepette, meg ingyen szimeringcsere.
Sziasztok!
Nekem elromlott a banditon az első féklámpakapcsoló. Szétszedtem,(nagy nehezen) el van korrodálva minden. Jó ez még semmi. Szétpattant az egész, és most nem tudom összerakni.
Hol lehet ilyet venni hozzá?
Ja, boltban 1900-2200.
Szia!

Nem tudom pontosan a nevét a srác szervízben dolgozik ő hozta gondolom nem ennyiért vettem volna a boltban
A garis szervíznél is 10% eltérést még elfogadnak kilométerfutásban. Tehát az a 6000 nem azt jelenti hogy utána tréler.
"Azóta nem megy olyan jól"

Eresszél le belőle, hadd menjen szegény pára. Én támogatom a robogó eutanáziát.
A múltkor cseréltem egy 400-as Burgmannban olajat. Másfél deci volt benne (1,9 liter helyett). Az is méz-szerű fekete trutymó.
Túlélte.
A gazdája szerint azóta nem megy olyan jól. Naná, a levegőnek kisebb az ellenállása, mint az olajnak.
Mindenesetre a blokk sokkal csendesebb lett olajjal.
Arra nem vennék mérget, hogy ha szédszedtük volna a blokkot, nem látszik-e meg itt-ott az olajhiány hatása.
Semmi baja nem lesz. Én nyugodtan járnék vele júliusig. Sőt akkor sem lesz gond, ha 6000 helyett 6500-nál, netán 7000-nél cseréled.
Sziasztok egy kérdés... olajam tavaly Április végén lett cserés cserélve is lett (amiota nálam van 6000 km vagy hellyel közzel egy év és cseréltem olaj+szürő) most tavaly ápr vége ota van benne kb 4500 km viszont már letelt az egy év, és valsz JULIUS elött nem is tom cserélni kesszüke miatt... persze arányosan motorozni se nagyon fogok vele.
Tipp hogy baja lesz e tőle? Mert én szeretem ha minden idöbe be van tartva, de azért gondolom kikönyökölni nem fog mert egy honappal öregebb olaj van benne...
föleg amiket látni h ki hogy milyen olajjal jár!
Am az olajszintem MAX...
Köszi a tippeket...
tompító nélkül...
szerintem nem hangos így se...
Milyen szimering volt az, hogy 3200-be került?
A Te méretedben nem tudok, csak 120-180-at.
Szép hangja van! Ez tompítóval szól így, vagy nélküle?
itten e a kedvcsináló vidijóó
Yoshi barát :-D
Az olajat én vettem 2600Ft volt akciósan. A szimering az párban van az 3200Ft volt. A szerelő srác a teló szétszedésért, kimosásért, töltésért úgy hogy még rakott bele +olajat kért 8000Ft.
Szerintem elfogadható áron dolgozik! Ha kell adok elérhetőséget!
Van telszám, email.
Én nagyon ajánlom nem sufni tuning a srác! Márkaszervízben dolgozik.
persze...
mosás...polírozás...és fel a szekrény tetejére
Szép az a kipufogódob nagyon.... Gyárit félreteszed, ha esetleg műszaki vizsgán szőröznének ezzel?
Átslisszant a vámon szóval egy K&N légszűrő és ez a kipuff (Yoshimura R-77) 100-ból jött haza...mikor a dollár 203 volt pár hete...akkor rendeltem...
Itthun a kipuff 135 a légszűrő meg 16...bőven megérte szerintem
Köszi!
Ja és mennyit kértek érte anyag+munkadíj?
Szia!

Nekem most cseréltek a 600 Banditba teló olajat. 1 litert vettem bele de megkértem a szerelő srácot hogy egy kicsit keményebre szeretném mert főleg 2 személlyel használom, ezért még egy kicsit tett hozzá kb még 1,5 dl hála az égnek volt otthon neki. Kicserélte a szimeringeket is! Hát ég és föld így most a moci! Nem hittem volna hogy ennyit fog számítani de tuti lett! Szuper a rugózása és annyira stabil lett hogy félelmetes!
Amúgy én Castrol 10W teló olajat vettem bele de biztos jó bele másik gyártó olaja is!
Sok sikert hozzá.