Megjött ma a nagy ámerikábó a józsika a mocimra
Jajj de nagy az öröm a bódotág
Feltettem rá....a látványtól majdnem becsurizta...hát még a hangja... pont nekem való...hangtompító nélkül se hangos nagyon szépen duruzsol
Csináltam videjót is...nemsoká megosztom veletek... nem adja vissza az élő hangot...de hujjujuuuujjj nadon jóó
Neked mennyi volt cuzzame a 24.000 szervízed?
Csak hogy majd tudja számolni.
Lapkacseréd volt? Vagy csak ellenőrizték, de még határon belül volt mindegyik?
Most rendeltem meg a gyertyákat (NGK CR9E)
Klick-Klack.....1900ft/db (plusz pstg vagyis kb 2250ft/db ron lesz az enyém)
Beszarás........ a legtöbb helyen 3000-3500ft környékén mozog ez a szar.
Sporoltam kb 4000ft-ot:-)
Az olajam is meglesz kedden.......ott is sporoltam kb 5600ft-ot:-)
A láncom is felkerül szerdán délután....... na az 5000-lesz:(
Ne izéljetek már. Rengeteg hely van az ülés alatt.
Bent van egy Sentinel riasztó +2db hasonló méretű dobozka+izzókészlet+gyári szerszám+rongy+1db gyertya.
Nekem a szerszámkészlet bánta - ami ugy is fölösleges, hiszen ezekkel a szerszámokkal nem fogod feléleszteni a gépet.
(amugy meg az mindig - 70%-ban - van nálam egy táskában)
A riasztód hová lett beépítve a motorba? Próbáltam ma helyet keresni neki, de szinte lehetetlen találni olyan részt, ahol normálisan elférne.
A kompakt egybeépített szóba sem jöhet, mert nem fér el.
Az ülés alatt a szerszámkészlet előtt van egy minimális hely, de oda is csak a riasztó egyik része fér, pl. a sziréna már nem.
Ha esetleg másnak is van tippje, köszönettel veszem!
Megrázó dolog!Győri lévén olvastam a helyi újságban így, hogy nem ismertem is nagyon sajnálom őt és családját. A képek alapján csak mélyült az együttérzésem.
Respect!
Sziasztok!Talán hallottátok,hogy április 24én egy fiatal 21 éves fiú meghalt motorbalesetben pinnyénél Győrvári Dániel! A temetésén több mint 250 motoros kísérte el utolsó utjára! Köszönjük a jelenlétet minen motorosnak!
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...
Nekem is meglesz az szerintem, mert most van bene 24027 és még mindig tudok rajta feszíteni........Addig pedig tuti nem tettetem fel az újat. Elvan az a nyomtató tetején:-)
Ez viszont érdekes, hogy szinte mindenünk ugyan úgy kopik el, pedig kettőőőőnk vezetési stilusa ég és föld. Bár nekem öröm, mert ha ez mindenben igaz, akkor tudom hogy mikor mire kell gyüjtenem, hiszen előttem jársz:-)
Plusz 2 munkaóradíjjal számolj, a 12ezreshez képest!