Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézd meg az enyémet az adatlapomon!
Én ezzel kaptam gyárilag, és dőlt már el baloldalra. Semmi sem karcolódott, csak a bukócső, hisz az a dolga! Kicsi fekete festék, oszt jónapot!
A gyári bukócső bal oldalra dőlt motor esetén sajnos nem jó, a blokk erősen lekarmolódik.
Gratula a géphez, nagyon szép
Nem gondoltál bukócső felrakására?
(Szerintem megérheti az árát, én alapból felrakattam a szalonban)
hat igen...
de ugy emlekszem, hogy 58-60 korul itthon is van mar PC III.
pont az ára miatt gondolkodom én is....bár kinntről 55.000 kb a PC..és mivel kintről jön a többi is...érdemes lenne most megrendelnem így a postaköltségen spórolhatok....
csak azon tipródom hogy köll-e egyáltalán....
drz-m re nem kellett semmi....légszűrő...nyitott dob...oszt hadd menjen...dehát az karbis volt ugye....
nemtom...nemtom :-(
hajj!

az orok kerdes...
en csak dobot vettem, otthon kicsereltem, es nem erzek semmilyen valtozast, ellenben ha nagy fordulatrol zarom vissza a gazt, neha hallani kis durrogast. szoval kellene meg foglalkozni vele.
ha sportlegszurot is teszel bele, szerintem mindenkeppen kell allitani, dehat a PC + pad is 140 ezer, annyim meg nekem (sajna) nincsen.
Sziasztok!

Gyors körkérdéssel szeretnék némi infót gyűjteni...hátha van itt valakinek tapasztalata ezügyben...

Sportkipuffancsot és sportlégszűrőt szeretnék tenni a vasra...K8as nagybandimra, a kérdés az lenne hogy ha csak rádobom a két cuccot nem kell-e állítani rajta valamit? Injektortérkép? stb?
Mert azon tanakodok hogy kell e mellé Power Commander vagy elég ha csak kipuffot és légszűrőt rendelek a nagy usából....

Köszi!
18.ker, Nefelecs u.
Társasház közös parkoló részén, sorompó mögött, leláncolva
Honnan lopták el?
Helyileg, és elhelyezésileg is érvényes a kérdés.
Részvétem. Remélem hogy megtaláljátok.
Elbaszarintott rendelés miatt van egy lánckerékpárom 600/650-es Banditra,illetve gsxf600/750re a vizes K7-K8-ra katalógus szerint felmegy, a gyári 525 helyett 530-as lánccal.

Ára: 8800 pénz

Elöl 15 fog, hátul 47, JT lánckerekek.
Sziasztok,
ellopták...

Kollégám Banditját elkötötték az éjjel:

Suzuki Bandit 600S
UCB-856
2001-es, fekete, fejidomos, xenon lámpás.
Farokidom jobb hátsó részén két X-alakú karc.
alvázszám: JS1A8111100111106
motorszám: N721127440

Ha valahol feltűnne valakinek, akkor szóljon pls.
Köszi!
Gratula!
Sziasztok,

Tegnap végre a tulajdonomba került az új motor. Tettem fel róla egy képet a profilomba.

Üdv,
Gazza
a srácot ismerem, nem hóhányó fajta....műszaki dolgokhoz nem értek, megnézni hallgatni tudom....
Nem tűnik szétgányolt szarnak, persze látni kéne meg hallani. 65-ért valószínűleg jó vétel.
Kösz
http://www.hasznaltauto.hu/2894980_mz_etz_1985
mindjárt
kép, hirdetés? Egy kollégának lenne, és tudod, fontos az esztétika :D
a műszaki lejárt már
Műszaki? Papír?
egy kolléga árul egy ezt-t 250-es, ha érdekelne vkit....Baranya megye...akár 65 papírért is...:-))
Okéjos, ment a mél.