mondom: ok :-), uhm
szerelő is ezt mondja, nem foglalkozok a gumival, rendelésre, 500 Ft-os alkatrész a kereskedőnél, ott rohadjanak meg megint...
inkább támogatom Zöldit, még 1 szűrő? csak h meglegyen a pár...most 3-van
átvettem, thx
A segítségeteket szeretném kérni ismét! Az lenne a kérdésem hogy kaptam sztem elég jó árajánlatot első fékpofa szettre a bandithoz (2001 évjárat 600S) a kérdés az hogy ki mit hallott esetleg tapasztalt a Szinter Ferodo fékbetétekről? (a kereskedő szerint nagyon szuper) 16.000Ft lenne előre a garnitúra.
DL-re valamiért baromi drága a légszűrő. Én is csak 6 rugóért tudok.
Zsombi Innovájához én vettem meg a légszűrőt a Honda boltban, 1170 volt a gyári . Ha melléraktam egy Bandit1.2 légszűrőnek, kb egy méret. Hol itt az igazság vazz...
Ironed!
A fekete tömítőpaszta a barátod! Főleg ha csak ideiglenesen kell. Nekem is ködölt. Vékonyan kapott a régi tömítőgyűrű ilyen fekete genyát és tökéletes lett.
Ha nincs rajta műszaki 2.800 Ft-ért kérhetsz rá útvonalengedélyt, 3 napra kapod meg, az alatt a műszakit elintézheted. Ha nem sikerül, akkor hosszabbíthatod 1.800 Ft-ért.
igen , de 2 adásvételit irtunk volna, és mind a kettő nála maradt volna! Semmi veszélye nem eltt volna, ha baj van, az aktuálisat mutatja fel a hatóságoknak én meg igy jártam, ha nincs baj időbe elmentem volna a hoszabitott verzioért, és átiratom! Inen már csak emberség kérdése...
hááát a helyesírás nem épp az erőségem bocsi mindenkitől...
Még egy kérdés telo elől lehet állitani a keménységét ?(még nem koppan de hintalo efekt) VAGY SZIMERING +OLAJ CSERE?
A táska eredeti svéd gyártmány!
Felhasználható számtalan dologra:
- motorozáshoz
- téli-nyári extrém sportokhoz
- laptop táskának, stb.
Az index is tesztelte: http://index.hu/tech/hardver/t...
még nem használtam...minden papírjával együtt eladó
jóval a bolti ár alatt!
ha érdekel a profilomba van az e-mailem...