Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó a képeken látható vadonat új karcmentes gerincvédős BOBLBEE motoros hátizsák.

A táska eredeti svéd gyártmány!

Felhasználható számtalan dologra:
- motorozáshoz
- téli-nyári extrém sportokhoz
- laptop táskának, stb.

Az index is tesztelte: http://index.hu/tech/hardver/t...

még nem használtam...minden papírjával együtt eladó

jóval a bolti ár alatt!

ha érdekel a profilomba van az e-mailem...
Most tényleg kell?
Jó kérdés. Kis kawámban volt ferrodo platinum, tette a dolgát rendesen. A nagy kawába ap volt, az is...
Nem enyire hüje nem vagyok utvonalt akkor kéne ha már meg van a jogsim az cirka 4 nap vagy vigyme futón most jogsi nélkül?

DEBRECENBE NINCSA VALAKINEK VONÓHORGOS AUTÓJA ÉN FIZETEM A FUTÓT MEG A BENZINT
Szia!

Az milyen? Fogalmam sincs jobb mint amit írtam?
mondom: ok :-), uhm
szerelő is ezt mondja, nem foglalkozok a gumival, rendelésre, 500 Ft-os alkatrész a kereskedőnél, ott rohadjanak meg megint...
inkább támogatom Zöldit, még 1 szűrő? csak h meglegyen a pár...most 3-van
átvettem, thx
12500-ért AP racing?
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni ismét! Az lenne a kérdésem hogy kaptam sztem elég jó árajánlatot első fékpofa szettre a bandithoz (2001 évjárat 600S) a kérdés az hogy ki mit hallott esetleg tapasztalt a Szinter Ferodo fékbetétekről? (a kereskedő szerint nagyon szuper) 16.000Ft lenne előre a garnitúra.

Köszönöm a válaszaitokat előre is!
DL-re valamiért baromi drága a légszűrő. Én is csak 6 rugóért tudok.
Zsombi Innovájához én vettem meg a légszűrőt a Honda boltban, 1170 volt a gyári . Ha melléraktam egy Bandit1.2 légszűrőnek, kb egy méret. Hol itt az igazság vazz...
Black RTV silicone
Írd be a gugliba. Az is a barátod.
Megyek, bekenem én is.
Jaa... :)
Nyilván nem, sőt a biztosításra sem ad mentességet szerintem. Csak a műszakit váltja ki.
?
meg kell keresni...:-) robbantott alkatrész ábrák vannak
uhm
Szerintem arra gondolt, hogy jogsi nélkül elviheti-e útvonalengedéllyel...NEM.
Nem láccik semmi érdemleges a linken.
Ironed!
A fekete tömítőpaszta a barátod! Főleg ha csak ideiglenesen kell. Nekem is ködölt. Vékonyan kapott a régi tömítőgyűrű ilyen fekete genyát és tökéletes lett.
http://www.alpha-sports.com/su...

mi az angol elnevezése, vagy ezen kb. hol keressem, ha van kedved megnézni majd...?
Én csak azt nem értem, hogy ha van rajta műszaki, akkor miért akarsz útvonalengedélyt kérni rá?
Ja, és már elkelt.
Több minden lett hozatva - fékbetétek, szűrők, még kesztyű is -, de ez valahogy tipusidegenre sikerült.
Szia van rajta müszaki igy is lehet utvonal engedéjt kérni? ,lehet megy inkább futóra
Ha nincs rajta műszaki 2.800 Ft-ért kérhetsz rá útvonalengedélyt, 3 napra kapod meg, az alatt a műszakit elintézheted. Ha nem sikerül, akkor hosszabbíthatod 1.800 Ft-ért.
igen , de 2 adásvételit irtunk volna, és mind a kettő nála maradt volna! Semmi veszélye nem eltt volna, ha baj van, az aktuálisat mutatja fel a hatóságoknak én meg igy jártam, ha nincs baj időbe elmentem volna a hoszabitott verzioért, és átiratom! Inen már csak emberség kérdése...
hááát a helyesírás nem épp az erőségem bocsi mindenkitől...
Még egy kérdés telo elől lehet állitani a keménységét ?(még nem koppan de hintalo efekt) VAGY SZIMERING +OLAJ CSERE?