Köszi mindenkinek aki segített nagyon korrekt a csapat
Kuplungtárcaa megrendelve(procent levonása után17e)olaj+szürő szintén csere.
remélem nem bánom meg
Vazze kiolvastam a gs forumot eldöntöttem nekem az kell aztán haver szolt nézem meg a kis bandit hát el is hoztam...hidegen még ment a váltás oszt otthol nem volt meg az üres...
Milyen gyorsan kell 65-70 fokra melegednie a hűtővíznek? Kb 10 kilóméter 50-60 közötti tempó után még csak 55 fok körül volt. Kb 1 perc szivatós járatás után indultam el és kíméletes voltam...
"ilyesztgettek ezzel a 15 nappal piszokul ( mert az adásvételit nem irtuk más dátumra, mert sóherkodott a tulaj )"
Nem sóherkodás kérdése. Ha előredátumozzátok, akkor a köztes időben a régi tulaj fizeti az akár 300 ezres traffit, ha lefényképeznek.
Én sem mennék ilyenbe bele.
Persze. Nem kell jogsi az átíratáshoz. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy aze eredetvizsgához nem kell-e biztosítás.
Szerintem a sorrend: 1. biztosítás, 2. eredetvizsga, 3. íratás.
Útvonalengedély? Mihez? Nincs rajta műszaki sem?
2800-Ft, nem rossz ár, sajna lecsúsztál....ilyen aprókat miért rendelsz messziről? vagy így jött ki? 3800-4300 körül mennek...
most spájzolok, jön a válság...
Jól tetted hogy kértél kölcsön mert én most kocsit vettem, és ilyesztgettek ezzel a 15 nappal piszokul ( mert az adásvételit nem irtuk más dátumra, mert sóherkodott a tulaj ) igy énis kértem kölcsön kest. Igy a tiszta, és nem kell szarozni. Sorrendet ugy a legcélszerübb, elviszed eredetiség vizsgára, (bemész vársz Xpercet roszesetbe órát, és adnak rola egy 3-4 oldalas papirt és jónapot) majd elmész biztositást kötni... javaslom ha még nincs, nézd meg a netrisk.hu, vagy biztositas.hu-n hogy neked hol a legkedvezőbb, majd ha ez a két papir megvan go okmányiroda ott: személyi, lakcimkártya, adókártya, eredetiségvizsga papirok, régi forgalmi, törzskönyv, adásvételi, biztositás (nem a csekk hanem a szerződés, és a befizetést igazolo papir), és röpke 20perc alatt kapod is a nevedre irt forgalmit, és a törzskönyvet majd utánad postázzák! Ennyi az öszeg amiket leirtál hogy kell fizetni... biztositás egyén függő törzs+forg 12 ropi, eredetiség vizsgát nem tudom, de naprakésznek tünik amit irtál!
megvan a pénz az átiratásra mert kértem külcsön az lenne a kérdésem hogy az eredetvizsgát ha megcsináltatom annak mikor kapom meg az eredményét butakérdés tudom de először van rendszámos mocim akkor kössem meg a biztosítást is?
régebben leírtátok hogy menyibe fog kerülni
Eredetiségvizsga 15.500
Kötelező biztosítás ...
Átírási költség: 500 ccm-ig 18Ft/ccm (szorozd be, cirka 250*18=4.500Ft)+ új okmányok ára (forgalmi, törzskönyv: 12.000 Ft)
ezen kívül kell még valamit fizetni csak hogy képbe legyek
holnap viszem szerelőhöz a gépet....most már nem tudom előre megvenni, főleg így, hogy nem is tudom melyik kell(ene), majd mondják, ha kell....
most akkor ki kell tenni a nappra? nem jó ha kemény...
Tudod, ez kis gumi basz. Ha kiteszed a napra, kemény lesz :DDDD
Na, nem találok cikkszámot...Akkor ne vedd meg. Ahhoz, hogy ezeket kicseréld kell egy darab jó imbuszkulcs-Mikirnek biztos van - meg az, hogy a motor hideg legyen és semmi más.
Basic nyelven a folyamat:
10 kitekered a csavart
20 leveszed a régi gumit
30 felteszed az újat
40 visszatekred a csavart
50 end
Mindezt 4-szer. És még a tankot sem kell levenni.
2 van belőle, van egy oldalsó vagy mi meg egy felső, mindegy tudod mennyi /db? 245 ill. 305 -Ft, hogy a náthás piba lehet, hogy nincs a polcon?
száradjon le a pöcsük...
Ha egy kemény zsandárral fog összefutni, az minderre annyit mond majd: sajnálom, de addig nem muszáj közlekedni vele. 30 ezer!
És lássuk be, valahol igaza is lesz.
Szerintem ha szerelő környékén jársz egy váltóra , és egy kuplungra nézz rá, és költsd rá amit rákell! Nemtudom hogy áll a pénztárcád, ha nagyon nagy baj is van amit nem hiszek, egy két tizesböl ki kell hogy jöjjön, viszont utána egy élet! Ha ügyelsz rá! Am meg... ne sird a GS-t ha jo lesz a bandit sokkal jobban fogod szeretni mint a GSt szeretnéd!
Noh persze izlések és pofonok....
Kuplungtárcaa megrendelve(procent levonása után17e)olaj+szürő szintén csere.
remélem nem bánom meg
Vazze kiolvastam a gs forumot eldöntöttem nekem az kell aztán haver szolt nézem meg a kis bandit hát el is hoztam...hidegen még ment a váltás oszt otthol nem volt meg az üres...