Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hiflo
A K1-k5 1.2 3850, a '96-2000 3200
okés.
csomi neked most 250es van? ha igen akkor mond már meg nekem hogy 100nál hatosba mennyit mutat a fordulatszámérőd mert öszehasonlitanám a te adatod az enyémmel azonnal látszana hogy jól mér e
A tuti....

A nagyvas ezt ajánlotta:
Elso lánckerék:
JT520.15

Hátsó lánckerék:
JT807.47 JT
JT807.49 JT
levegőszűrőd mennyi, milyen ?
JA!

És majd megyek érte! Ugy is kell keresnem egy bótot ahol fel is teszik a láncot, vagyis legalább helyben leszek.
OK!

KÉREM!

Tehát akkor 525-ös lánckerék......
15 és 47 fogas
650-es banithoz............
rendel.

azért szerintem nézd meg hogy tuti jó e lesz nekem, mert ha nem akkor ugye értelemszerűen bukta a biznic.
Ja, próbálkozom a motorkerékpár szakmában
Bármelyik lehet a 3 közül . Egyelőre 1 hetente egyszer tudok szállítani, ez reméljük sűrűsödni fog. Szóval kb jövő hétfőn-kedden lesz nálam a cucc, ha kéred.
Sziasztok!

Létezik az hogy a 2001évjáratú 600S Bandikának az egyik izzója hb3 a másik hb4? Csak mert a gépkönyvében az van hogy hb4, de amit a neten a minap valaki belinkelt abba pedig az hogy hb3, hb4. Igazából azért kérdezem mert a tompitott fényszóróm nem egy bajnok és meg próbálnék venni bele egy +30% izzót vagy nagyobb watt számút. Esetleg erről valakinek van tapasztalata vagy csak engem zavar hogy nagyon halovány a tompított sötétben. (már javasoltátok a fórumon, hogy poroljam le a lámpát belűről mert valszeg poros de nem vagyok egy nagy szaki ezért inkább nem nyúlok hozzá nehogy valamit letörjek.)
Te Zöldi!
Újabban dílerkerdsz? vagy miez?
Jah, meg fényvisszaverős ezüst felnicsík! Lehetőleg ívben, de nem muszáj.
És ha azt mondom KELL - akkor mi a menet?
Utánvétel? Előreutalás? Felmegyek érte?

Vagyis mikor lehet nálam?
Jól nyomod! Szerintem fogunk üzletelni... :-)

Ami érdekel:
Telószimering
porvédő
teló védő gallér
légszűrő
eredeti fékbetét előre
.
.
egyelőre.

Kösz
Kraven
Szép napot mindenkinek,

Óriási promlémám van. 650 SA Banditomhoz keresek komplett fejidomot tükrökkel és indexekkel. Ha valaki közelebb tud juttatni a megoldáshoz kérem jelezze mielőbb. A kicsike 2008-as évjáratú és ezüstmetál. Hja és van egy eladó 2004-es 1200 Banditom 23e km-rel.
A szimering 1900, porvédőt holnap...
Tankönyvileg kéne cserélni provédőt is, de ha nincs baja, és nem csesződik össze kivevéskor, én ugyan ki nem cserélném, pláne hogy van a villán villaszávédő műanyag is. Juteszembe, a tiéd elég madmax motor, jól állna neki egy fekete gumiharmonika.
2100+6400=8500
Itt is SOK SIKERT és Baromi sok szép emléket vele!

Blue
Zöldi!

A lánc megvan...ellenben lánckerék érdekelne. Azt mennyiért tudod szerezni?

15/47es 525-ös érdekelne.....
Ja. Holnap...
Köszi! Vigyázni fogok!
Gratula!
Aztán csak óvatosan!
Sziasztok,

Végre teljesül az álmom és lesz végre egy "nagy" motorom. Pénteken megyek a 650-es Banditért...

Üdv,
Gazza
Üdv!

Telószár szimering cserénél mindenképpen kell a porvédőt is cserélni? Nem tudom eldönteni...
Lehet ezeket szettben is kapni, lehet, h jobban járok. Bár a mostani állás szerint elég lenne egy szimering (csak a bal oldal) ami ugye csak 2.300 forint, a teljes készlet meg 11.000. De ha már egyszer szétdobom...

Zöldi!
Lesz ilyesmid is?