Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köll olcsó lánc?
majd.......most elsőre a láncom lesz a gond......
Úgy tud belefolyni, hogy a tűszelep nem zár el, mert már válla van, és szépen beszivárog mindig egy kicsi állás közben.
na tehát akkor levettem a karbi tetejét kivettem a tűt megtakaritottam bár nem láttam rajta köszt és most jó nem csinálja de hogy tudna visszafolyni a benzin az olajba?

na még 1 kicsike setitcséget kérnék mijen guminyomás kéne legyen elöl,hátul? ja meg nincs valakinek szerviz manuálja hozzá mert neten nem látok csak 400 ashoz
Blue! Ha gondolod találkozhatok kissimivel és elhozhatom neked!
Megmondom őszintén ,nem néztem most utána, de tavaly ősszel 1800 volt/ db, most 1900 Blue linkjén!
Tehát jó áron árulod.
Blue ! Vedd meg tőle, most lesz a 24-esed!
Mindenesetre karbi szét...És nézd meg, nem folyt-e le az olajba a benzin!
hát én nem vagyok tuningmen ugyhogy a gyári is elég lenne nekem csak nem tudom hogy hol tudok hozzá jutni meg pénzügyileg mikor

uljabb hiba a 4 es hengernél a karbiból jön a benzin a tólömlőn tüszelep csere?
Csabu csak óvatosan az ilyen tanácsokkal. Többször volt már vita arról gyári szűrő v. sportlégszűrő. Mostanában azt a vágható szűrőszivacsot olyan helyen láttam ahol robogó cuccok voltak. Nem véletlen mert nem szívnak akkorát. A banditom közelébe A jobb mosható szűrőket meg készen lehet venni.
Kravennel egyet értve mindenki saját felelősségre.
Én voltam. Azonban átalakítást csakis saját felelőségre! Nekem minden esetre bevált.
Szerintem redőzött papír lesz és moshatatlan. Én az olcsó és mosható megoldást írtam, de már sajnos nem emlékszem, ki írta ide.
a légszürőm redőzött de nem figyeltem hogy mijen a filter benne szivacs vagy nem tudom de majd szétszedem és megnézem komolyabba de ha valakinek 250 es banditálya van az segithetne
Tudja a franc, de hallottam valami levegőszűrő szivacsról, amit méretre kell vágni, mosható és olcsó megoldás. Hogy hol kapható, gőzöm sincs.
sziasztok érdekes kérdésem lenne a motorba a levegőszürőt lehet mosni? (bandit 250) mert a motorvásárlása kinullázott
ha nem akkor meg megtudjátok nekem mondani hogy debrecenbe vagy neten hol lehet kapni előre is köszönöm
a zsu-nál 2275...
név: Takáts Gergõ
megye/város: Pécs
telefon: klick-klack@index.hu
mobil: 20/943-1176
Csak az előző helyet találtam Én is......

Ott 1900/db, és egy 1000-res a posta. Érdemesebb többet rendelni és osztani a PSTG-t......

Amugy tény, hogy szinte mindenhol ennyi.....2700-3200 közt találtam mindenhol ezt a tipust. Még a LOUISban is 10 euro....
Erik!
HOL? Mert Én is ezt találtam a legolcsóbb helyen.
Innen rendeltem a 12.000-resnél is (Pécs Klikk-klakk vagy mifene Kft)

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Szerintem nem fogom idén lefutni, sőt a jövő szezonban is necces.
Valaki írja már le nekem, hogy ugyanezt a típust hol tudom 2000 forint alatt megvenni. Mostmár baromira kiváncsi vagyok, én sem az unasba vettem, de 2600 alatt sehol sem találtam....
600-as vasba való? csak, mert a nagyba 1600-2000 között van 1 db, az irídiumos is olcsóbb azt hiszem valamivel.
úgyhogy bár nem tudom milyen gyertya ez -lehet lukra futok, de halkan megjegyzem "okosba", hogy nem az unas shopba szoktunk vásárolni....
http://shop.unas.hu/shop_artde...

Ennyit arról, hogy 7200-ért, 4-et kapsz.... várom további "okos" hozzászólásaidat.
Nekem tetszik ez a minta!
Majd számolj be a tartósságáról!
Remélem még az idén lefutod!
Azt innen rendeltem és a kép is fent van:

http://www.kepesmotor.hu/utcai...
Szerintem a BKV jegy árát is hozzáadta!