Gyere nyugodtan, tényleg szívesen adok belőle, nem kell adni érte semmit. Sőt, segítek is felrakni. Dél után lenne nekem jó mert éjszakás vagyok hétfő reggelig, délelőtt alszom.
20/ 981-6757 Mácsai Csaba
Sűrűn járok arra motorral,lehet hogy most hétvégén is megyek.
Ha adnál egy tel.számot,akkor felhívnálak ha megyek.
Azért pár doboz sört remélem elfogadsz,mert nem szeretek adósa maradni senkinek.
Addig is kösz.
Eladni nem, viszont baráti kézfogásért adni belőle szívesen, ha erre járnál véletlenül. Ha kicsi a plexi, vélhetőleg nem sokat fog érni, max kis "optikai tuning" lesz belőle
Amúgy így néz ki a csomagolása:
És nem adsz el belőle 60 cm-t? Mert 10 métert én nem akarnák megvenni feleslegesen.Igaz hogy nekem csupasz motorom van és az univerzális túraplexin lehet hogy semmit nem ér,de azért egy próbát megérne.
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e valakinek eladó bandit szervízkönyve ? (2000-2004 évjáratúakhoz kéne, még a lég-olajoshoz) Esetleg hol tudnék beszerezni?
Első sárvédő is érdekelne, mert bontóba nem nagyon vannak. Újonnan mennyibe kerülne?
Köszi.
A 2-es pontra csinált vadaszgoreny topiktárs egy nagyon esztétikus megoldást. a motorozz.hu-n megtalálod a srácot vadasz nick névvel. Pont ugyanezeket a hibákat emlegette korábban.
Suzuki tartó:
1. Az utas majrévasa hiányzik
2. A top-case közelebb van a vezetőhöz. Ezért az utas közelebb van a vezetőhöz és pont az utasülés azon részén ül a letörés van benne. Ezt memfejelve hogy az utasülés a vezető felé leejt folyamatosan rádcsúszik az utas és kényelmetlen helyen ül.
Az ülés formai átszabására gondolok.
Egyébként a vezető ülés is pont ott törik meg ahol az ülőgumóim vannak. De ez már mind a múlté.
ja közbe megjött ...leesett...
kormányon magasítani nem akarok....max előbbre tolom...kicsit elfordítom a karokat...ennyi...
a plexi izgat csak...meg a bufla indexeket cserélem majd le valami led-esre
20/ 981-6757 Mácsai Csaba
Ha adnál egy tel.számot,akkor felhívnálak ha megyek.
Azért pár doboz sört remélem elfogadsz,mert nem szeretek adósa maradni senkinek.
Addig is kösz.
Amúgy így néz ki a csomagolása:
Magyar szervízkönyv nincs, én viszont jó pénzért lefordítom az angolt
Németet tudok prezentálni, ha az jobb.
http://www.manualedereparatie....
http://www.oemparts.eu/default...
Ha van valakinek magyar szervízkönyve kérem jelezze!
http://www.manualedereparatie....
Adj egy email címet 19mb aztán küldöm!
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e valakinek eladó bandit szervízkönyve ? (2000-2004 évjáratúakhoz kéne, még a lég-olajoshoz) Esetleg hol tudnék beszerezni?
Első sárvédő is érdekelne, mert bontóba nem nagyon vannak. Újonnan mennyibe kerülne?
Köszi.
1. Az utas majrévasa hiányzik
2. A top-case közelebb van a vezetőhöz. Ezért az utas közelebb van a vezetőhöz és pont az utasülés azon részén ül a letörés van benne. Ezt memfejelve hogy az utasülés a vezető felé leejt folyamatosan rádcsúszik az utas és kényelmetlen helyen ül.
Az ülés formai átszabására gondolok.
Egyébként a vezető ülés is pont ott törik meg ahol az ülőgumóim vannak. De ez már mind a múlté.
mit számit hogy suzukis a tartóm?
mehet privátban is....mindegy
csotke@gmail.com
PÜ? Email?
kormányon magasítani nem akarok....max előbbre tolom...kicsit elfordítom a karokat...ennyi...
a plexi izgat csak...meg a bufla indexeket cserélem majd le valami led-esre