Ezt a módszert ismerem. Szabó mester nagymama van(olyan belső táskákat varrt a dobozokba sátorponyvából, hogy ihajj), jéger alsót is találnék. az egyetlen, amiért még nem szántam rá magam, hogy a louisos hőelem, amit a gerincprotektor helyére kell tenni jelen pilanatban 9 euró 40 helyett...haver hozza, ha minden igaz.
Tesco-s ülésfűtést (1400 HUF-kb) szétszeded, van benne oylan 10 miéter fűtőszál. Fogsz egy használható nagymamát, és odadod neki a fűtőszálat meg a ruhád termobélését, ha nicnsen akkor két jaegeralsót. Szépen cikkcakkban végigvarrja bele a gyztsába a combodés segged felől egész a csizma tetejéig elég. A végére teszel egy 12v - dugaszt, a mocidra egy aljzatot.. aztán csókolom...
Nagymama, ruházat és hasonlók rendelkezésreállásától függően 3000 és 4000 forint körüli összegért -4-5 fokig akár meleged is lehet.
Amúgy elég a gatsába megcsinálni ha nem akarsz -15 ben is motorozni, mert ez az össz hőháztartásodhoz tesz hozzá, és könnyen túl lehet melegedni.. időnként kihúzom (bár most már rákötöttem egy PWM-es vezérlést, így fokozatmentes)
amúgy kb ebben a szellemben: http://www.onroad.hu/motor/bemutato/812/
nekem már második télen működik hiba nélkül.. .. aztán általában amit én leveszek mert melegem van adom oda a társaknak... mégis jobb mint levakarni a fáról mert megfagyott :D
meg izé.. ...lehet neked lesz igazad: Hül az idő, csapadék marad..... .....az kvázi hó! de megjöttek a szigetelt 12v-os aljzataim éppen most, így a ruhafűtést mégiscsak tudom majd hasnzálni, úgyhogy lényegében tényleg a hó kivételével miattam lehet -10 száraz idő is :D
Persze, de addig fenntartom a rendelést itt, gondolom úgysem jön össze a 10 rendelés szombatig.. de végülis mik a tapasztalatok?
A nicknév miatt akarom elsősorban, meg meg az úgysem jön össze hogy fekete mocim legyen (mivel a blokk eleve ezüst, így egy két fényes rész nem árt rajta még +ban
két dolog:
-Diablo: Kraven mociján láttam az igen mutatós hűtővédőt/díszt, naogyn megtetszett, szeretném ebben a formában az enyimre is beszerezni! Lécci írd meg hogy tudsz e segíteni a témában, mikorra mennyiért ilyenek? (vizesbanditra kéne, ugyanúgy nick-el)
-vizesbandittalálkozó:
A motorozz.hu-n vagyok aktív tag, és az ottani túraszervezőben tüntettem csak fel egyelőre a következőt: márc. 27-29-ig vizesbandit taloálkozó Zalakaroson. (2 közös gurulás, illetve egy fürdőzés Karosban a program)
Ide még nem is néztem fel eddig, így nemtudom hogy ki lehet érdekelt a témában, ennek ellenére szeretettel meghívok minden kedves (és kevésbé kedves) vizesbanditost a részvételre... ...jó lehetőség lehet ez megkémlelni ki mit csinált a mocijával, infókat cserélni, illetve az 1-2 éjszakás rendszer miatt azért egy-két sör csaklecsúszik kellemes hangulatban ). Továbbiak a motorozz.hu-n a túráknál, illetve az 1250-es fórumban olvashatóak.
Beszéltem velük:
A görbevázas betétje a Nissin NS 208 típusú. Az eddigi ára 9.240 Ft/pár volt, de most jött új árlista, ami szerint ez még emelkedhet. Azért ez így már jelentősen vaskosabb, mint a nagyvas.hu utángyártott ajánlata.
Jövő hétre tolódik a rendelés, mert el kell utaznom. Addig megszülöm mi is kell nekem.
Ironed+Mikir 6 dugattyús nyergébe 10ezer volt féláron. A görbevázasodon még 4 dugós van, én olyan 16-20 közé lőném be a két tárcsára összesen. Hívd fel őket sztem..
Ha nem túl drága, akkor lehet, hogy maradnék a gyári betéteknél. Köszönöm a felajánlásod lehet, hogy élek vele. Mennyibe kerülnek a gyári betétek?
Nem vason vannak a betétek (még látszanak a függőleges bemetszések), hanem aszimmetrikusan koptak. Ennek sok oka lehet, de a lényeg, hogy nem maradhat így. Szét akarom dobni apró darabokig az egészet, mindent kitisztítani és újra össze, viszont ezek a betétek így nem kerülhetnek vissza.
Akkor a hátsó is gyári lehetett. Hogyan van, hogy az hamarabb bevégezte?
Assz'em ezek gyári betétek, de nem biztos... 28.700 km van most benne. Elég hihetetlen, hogy ennyit elmegy a gyári. 19.000-nél kellett hátsót cserélni, az viszont már nem biztos, hogy gyári volt.
Szóval fene sem tudja.
A rendszer egyébként Nissin. De olyan betéteket nem találtam a neten.
Nekem életem motorja, imádom, csak apuka lettem dőközben, így kevesebb időm jut menni. De ez majd vsszaáll, a motor meg megvár. Zúgástól számítva akár 20 ezret is elmehetsz, a hang a végén már bazi erős lesz. Akkor kell cserélni az "érett" fogaskerékpárt. Ha okosakat akarsz hallani a témáról küldök egy mailt, hogy kit keress.
A 10db akkor 10db, ha a 10db ára is itt van, hiszen azt ki kell fizetni.
Vagyis hogy fent vagy a listán, de kess nem jött még akkor az csak jelzés értékü, szóval nyugodtan keresgélhetsz alternativákat.