Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak az 5. sebességfokozatban van surlodó hangja a váltónak gázadáskor úgy 2000-3000-es fordulat között. Nekem ez pár ezer kilométerrel ezelőtt kezdődött, úgy 63000km- után. Nekem azt mondták szerelők hogy sokat futott km-ek után ez a hang előfordul.
Amúgy megvagy elégedve banditáddal?

Akinek lenne tapasztalata hasonló példáról annak várom levelét, hogy érdemes e vele foglalkozni.
"vagy vegyek másik sisakot hogy ne haljam"

KEX
Igen, 172 cm
a gyári nem nissin a tieden? régi bandin lehet nem az volt...
Üdv!

Melyik fékbetétet javasoljátok előre? Goldfren, Newfren, Lucas, AP Racing, Ferrodo, vagy egyéb?
Nagy különbség nincs az árukban, így nekem gyakorlatilag mindegy. Melyik áll a legközelebb a gyári keverékhez?

Kösz
Nekem pedig nagyon bevallt, mind hangra, mind kidolgozasra. De igen, a matrica logo helyett egy gravirozast vagy beleegetest el tudtam volna kepzelni.
Elszíneződik, papírvékony anyag, matrica a felirat rajta, aminek a sarka már újkorában kunkorodik. Külön támasztó kell a sztenderhez, ami hiányzott a készletből (a mai napig nem kaptam meg). Ez utóbbit annyira nem erőltettem, mert láttam másik mocin, hogy milyen. Csináltam jobbat hozzá.
Nem . Azt az egyet nem mertem bevállalni, főleg amiatt, mert nekem csak CO2 hegedűm van. Azt behoztam a céghez, és itt meghegedülték AWI-val. Még így sem volt egyszerű, mert nagy a különbség a két anyagvastagság között.
na, hogyhogy? nekem pedig az első jelölt volt anno a vasra....
Ja. Lehet. Bódis? Annyira nem vagyok tőle elvarázsolva.
ez igen!
Szép a szondacsöcs hegesztése, az is sk?
Hm, lehet alkudni?
Kepeket megneztem, nagy motorszerelo tudassal nem rendelkezem, de annyit leszurtem, hogy valakinek franko Bodis dobja van
pár kép a beszerelés során.
Érdemes alkudni. ;)
Nem drágább, mint egy PC+dyno beállítás
Oksa, koszi! Bar ahogy latom, erre meg a PC-hez kepest is jobban kell gyujtenem...
Igen, sőt.
Ha tudsz angolul, olvasd el a manualt, teljesen jól leírja, hogy hogyan működik. Esetleg keresgélj a neten "motty afr"-re, főleg a gixxer.com-on a fórumokban. Itt is volt róla szó pár hónapja, asszem a b-king topikban.
Tudnal valami infot nekem errol a cuccrol? Leginkabb tapasztalat kellene, ill. hogy `helyettesiti-e` mondjuk a PC-t `motorkarakterisztika-finomitas` teren?
de ez nem a mozaik utca és nem akarom leszerelni a dobot, de e-legalos....talán a dobtól nem is félek....
Csak egy kis súgás. Bárki, aki ide vitte a Mozaik utcába, boldog volt, nem szivatták. Ha megfelelő a profilmélységed, működnek az elektromos ketyerék, visszarakod a gyári dobot meg szépen lemosod, max azt mondják, hogy deszép, és viszlát.
Akkor itt egy alternatíva. :)
Ez jó lenne a te mocidra is.
ahm, fosok a felügyeletre vinni, ha szivatnak akkor újból ki kell fizetni a teljes díjat?
Eddig van egy 7850-es ajánlatom....kényelmes, majdnem helyben, viszonylag gyors...no majd kiderül van még 1 hónap....
sorry: 650-eshez PC
Minden befecskendezosnek? Akkor nekem is bazz...
Egyebkent ennek ugyan az a celja, mint a PC-nek? Mert en szeretnek hangoltatni a motoromon, de sajna nincsen 650-es PC. Mas alternativarol meg nem tudok.
Jajj. Nee.. Így is elég drága ez a hobbi.
(meg kicsit féltem is a motort az ilyen jellegű beavatkozásoktól)
http://web2.nkh.gov.hu/fovfel/...

Nem is, csak 2450. De ez csak a közlekedésfelügyeletnél. Ha máshova viszed, kérdezz rá, 15-20ezer is lehet(nem jattosra gondolok, számlával!)
3600-akármennyi