Csak az 5. sebességfokozatban van surlodó hangja a váltónak gázadáskor úgy 2000-3000-es fordulat között. Nekem ez pár ezer kilométerrel ezelőtt kezdődött, úgy 63000km- után. Nekem azt mondták szerelők hogy sokat futott km-ek után ez a hang előfordul.
Amúgy megvagy elégedve banditáddal?
Akinek lenne tapasztalata hasonló példáról annak várom levelét, hogy érdemes e vele foglalkozni.
"vagy vegyek másik sisakot hogy ne haljam"
Melyik fékbetétet javasoljátok előre? Goldfren, Newfren, Lucas, AP Racing, Ferrodo, vagy egyéb?
Nagy különbség nincs az árukban, így nekem gyakorlatilag mindegy. Melyik áll a legközelebb a gyári keverékhez?
Elszíneződik, papírvékony anyag, matrica a felirat rajta, aminek a sarka már újkorában kunkorodik. Külön támasztó kell a sztenderhez, ami hiányzott a készletből (a mai napig nem kaptam meg). Ez utóbbit annyira nem erőltettem, mert láttam másik mocin, hogy milyen. Csináltam jobbat hozzá.
Nem . Azt az egyet nem mertem bevállalni, főleg amiatt, mert nekem csak CO2 hegedűm van. Azt behoztam a céghez, és itt meghegedülték AWI-val. Még így sem volt egyszerű, mert nagy a különbség a két anyagvastagság között.
Igen, sőt.
Ha tudsz angolul, olvasd el a manualt, teljesen jól leírja, hogy hogyan működik. Esetleg keresgélj a neten "motty afr"-re, főleg a gixxer.com-on a fórumokban. Itt is volt róla szó pár hónapja, asszem a b-king topikban.
Tudnal valami infot nekem errol a cuccrol? Leginkabb tapasztalat kellene, ill. hogy `helyettesiti-e` mondjuk a PC-t `motorkarakterisztika-finomitas` teren?
Csak egy kis súgás. Bárki, aki ide vitte a Mozaik utcába, boldog volt, nem szivatták. Ha megfelelő a profilmélységed, működnek az elektromos ketyerék, visszarakod a gyári dobot meg szépen lemosod, max azt mondják, hogy deszép, és viszlát.
ahm, fosok a felügyeletre vinni, ha szivatnak akkor újból ki kell fizetni a teljes díjat?
Eddig van egy 7850-es ajánlatom....kényelmes, majdnem helyben, viszonylag gyors...no majd kiderül van még 1 hónap....
Minden befecskendezosnek? Akkor nekem is bazz...
Egyebkent ennek ugyan az a celja, mint a PC-nek? Mert en szeretnek hangoltatni a motoromon, de sajna nincsen 650-es PC. Mas alternativarol meg nem tudok.
Amúgy megvagy elégedve banditáddal?
Akinek lenne tapasztalata hasonló példáról annak várom levelét, hogy érdemes e vele foglalkozni.
"vagy vegyek másik sisakot hogy ne haljam"
KEX