És ami még a lényeg, 3000 Ft volt a 10m és elhasználtam belőle 60 centit..... A túraplexi 29e körül van, a pleyimagasító meg 23 körül..... Tizedéből megoldódott a problémám!
Szia Ferke.
Én 177 vagyok és 110 felett löködte a sisakomat a menetszél. A gyári plexire ragasztottam egy 3mm-es krómcsíkot és a problémám megszűnt! Mellesleg még nem is néz ki szarul:
Norbu, gyorgy74:
Megmondanátok milyen magasak vagytok?
Ferkepappával ellentétben én csak 183 vagyok, de így is kicsit kételkedem az eredményben.
Szívesen kipróbálnék egy K7/8ast vario plexivel.
Amikor megvetem a motorkerékpárt engem is cibált pofozott a szél! 10000km után beruháztam egy gyári magasított variációs füstszínű plexire, és mikor rászereltem olyan érzés volt menet közben mintha más motoron ülnék, el sem tudom képzelni, hogy egy kis magasítás ilyen sokat számít. Egy jó barátom is vásárolt egy új banditát, és egy közös túra alkalmával cseréltünk motort és teljesen elvolt ragadtatva, hogy hova tűnt a szél róla. Ha pénztálcád engedi akkor ne sokat gondolkozz rajta.
Nekem kb 10 cm-rel van magasabb+még rájön a vario magasító,alig van szél,így viszont nehéz betartani a sebességkorlátozást nem érezni így a tempót,a fejem nem rángatja a szél,sztem a vario miatt.Szal így tökéletes.Először a gyárira raktam fel a variot,de keveset számított,aztán jött a magasabb plekó,magában ez is kevés volt,de együtt magasabb plekó+vario magasító:tuti.
Zöldi el fogja mondani, hogy rángatni fogja a fejed, de neki kopasz motorja van, szóval nem tud az egészről semmit.
Egyébként én is emiatt hezitálok (mert beletette a bogarat a fülembe), hogy vegyek-e magasabbat, vagy sem.
Viszont egy jöhet szóba, a gyári variós (ami azonos az MRAval).
Pár kérdésem lenne nagybandit plexijével kapcsolatban...
gyári plexim van....olyan 185-187centi magas vagyok...és a szél most a melkasom tetejét hasajtja ami miatt nagyobb tempónál már kapaszkodni kell rendesen...
Az lenne a kérdésm...azokhoz akinek van ez a felcsavarozható plusz terelője...vagy csak sima hosszabb/emeltvégű túraplexije....emi még nem rusnya a motoron...szóval hogy milyenek a tapasztalataitok? Mennyivel tereli feljebb a szelet? Ha feljebb tereli...a fejet nem rángatja? stb? köszi...
még minden gyári rajta...hétvégén a kormányt is megpróbálom kicsit áthelyezgetni....megnézem melyik pozició a legjobb nekem...most lesz csak az 1000-res szerviz szóval még nem bonyolódtam bele nagyon a variálásokba...
Szerintem a 2004-esnek nincs külön összekötőcsöve, hanem egyben van a dobbal.
Én vettem egy gyári dobot, azon egyben volt. A Yoshimura dobom is egyben van a csővel.
Hát én jelenleg péntekre vagyok betervezve...csütörtökön estig vagyok,szal az nem frankó. Hétvégén meg ki nem megyek,mert azt múlt évben is megszívtam...kb 100ezer ember és mindenki tömörül.
Kösz) Nem lesz nagy súllyal terhelve, szerintem bírni fogja. A farokidom alatti rögzítési pontokat is eléggé erősnek látom, de az ilyen szerkezetek legnagyobb ellensége a vibráció, az meg majd tartósteszt alatt fog kiderülni.
Szép -szép a tartó én is ilyet szerettem volna elöször,de azt mondták,hogy nem birja a terhelést.Persze kívánom,hogy sikerrel járj! Egyenlőre gratula hozzá!
a 2cm-es átépítést mire mondtad? nem akarok én átépíteni semmit....magasítani meg főleg....max a plexit