2004-év 600-as banditához nincs valakinek kipú összekötő csöve a 4az egyben-től a dobig . Mert szeretném lecserélni a kiput másikra! Vagy lehet-e valahol venni igy külön?
Projektoros izzó van benne, azért nem látsz vele, mert be van porosodva. Bandit.hu képtár, Hunter(Tamás Imre) galériájában benne van, hogy kell szétszedni és kitakarítani.
Azt szeretném megkérdezni hogy a 600S Banditban milyen izzó van 2001 évjárat H4 v. valami más? A tompított fényerejétől nem vagyok igazán elájulva ezért gondolkodom erősebb izzón!
Amikor a hintaágyat gyártottam a két hintával, egész nap 3,25-ös pálcával dogoztam, 20-30 percenként lenyomta a 20A-es kismegszakítót. De az asszony rutinos volt, kiszólt a konyhaablakon a garázs felé: ÉLSZ MÉG? -Igen! Nyomd vissza!
Sőt, még a hegesztőtrafómat is én barkácsoltam, csak az asszony munkavédelmi mérnök és beigérte, lefényképezi és körbemutogatja mint a véres kardot))))))
Elvégre minden jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának
Sziasztok srácok!Most teszem le az A korlátozott jogsimat és ha meglesz a papír is végre, akkor reményeim szerint beruházok egy 250es banditába. Akinek ilyen gépe van legyen szíves írjon róla tapasztalatokat(jókat és rosszakat egyaránt, bár remélem a jók lesznek többségben). Előre is kössz
Én rákérdeztem annak idején tavaly.Olyan volt mint a baglyok szerelmi élete.Huhuhuhú de drága.57e volt az idom csak úgy igaz fényezve.Ahoz képest a 8e meg a gitt+festék amit majd ráköltök töredéke lessz.
Utána már a lámpát is inkább javíttatom a héten talán kész lessz.
ingyenreklám mert nem ismerem a gépet, de egy másik forumon botlottam bele ebbe 250' be:
http://www.hasznaltauto.hu/2800511_suzuki_gsf_1992
szép