Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Használjad egésszéggel! Balesetmentes közlekedést kívánok hozzá!
Sziasztok!

Eladó lett a kisbanditom. :( Részletek a hirdetésben:
http://www.hasznaltauto.hu/2800511_suzuki
_gsf_1992

Üdv:
Zsombor
Gratulálok!
Nyomjad neki, évi 24000 a beugró km!
ment email.

a motor meg szep nagyon. gratula. aztan vigyazzatok egymasra
Köszi,
Jaja, az első teló + a hátsó villa is fekete
Köszi!
A bukócső témára a pontot a Te véleményed tette fel!
Még 1X is köszi!
Üdv:
M
Grat hozza! Sok-sok balesetmentes kilometert! Latom bukocso nalad is alap, helyes!
Jé! A feketének az első telója is fekete! Gyönyörű! Gratula hozzá és rengeteg kilómétert sértetlenül!
Sziasztok,
Átvettem a gépet!
Már csak az időjárásnak kellene mellettünk lenni....

ÜdV:
Új Givi termékek széles választéka a legjobb áron!

Ha bármire szükséged van vedd fel velem a kapcsolatot!

Érd: givishop@gmail.com
na jo az alap hogy a helyen maradjon, de nekem szerintem tulsagosan szorul.
A szívató karjának szorulnia is kell, különben ha visszaugrana ott álldogálhatnál mellette amíg melegszik
A bovdennek illetve az egész szívatót működtető rendszernek nem szabad szorulnia.
hat ezt meg nem hallottam, ugyhogy kiprobalom. hozzateszem, elegge szorul a szivato karja.
Nekem is ilyent csinál ZZR, fennakad 2000fordulaton, és nehezen ejti le. Azt a tippet kaptam hogy nézzem meg a szívatót mozgató bovdent, meg minden egyebet. Meg is fogom ha már csak pár liter lesz a tankban, mert most még marha nehéz
jobb lett mint az eredeti. az ar meg nagyon jo. haverom most vett a bazisnal uleshuzatot (ezalatt egy kb 90x60cm-es huzatot kell erteni) 9000Ft-ert.
Nyíregyházán csinálta egy kárpitos mester http://www.corbin.com/suzuki/s..." target="_blank">Corbin ülés mintájára mindössze nyolcezer forintot kért érte.

kiholmennyiértésmilyenlett? :)
majd nemsokara kiderul az enyem nehezen indul e az allas utan. nekem az a problemam vele hogy lassan esik vissza a ford.szam, es alapjaraton ingadozik egy kicsit. pedig most volt nagyszervizen (gyertyak, szurok, olajak, fekbetetek, vezmulanc, szinkron, karbitisztitas, szelepallitas, tomitesek)

meg valami. a blokknak nem volt eros a hangja? marmint zajosabb az atlagnal?
Elkészült az ülés a Banditára!
Hali redneF!Jelen pillanatban 1,25-ös van de volt 750-es Banditom.Én igen meg voltam elégedve vele.Csak szervizelni kellett./olaj,légszürő,gyertya,fékbetét csere,karbiszinkron és szelephézag állitás/Egy problémám volt és nem tudtam orvosolni,ha sokat állt bűn nehezen indult.Ilyenem volt ilyen lett!Üdv!Zolti
Udv zolti!

neked 750-es banditod van?
sziasztok, nemsokára lejár a műszakim, tud -e valaki egy korrekt helyet, ahol nem szívóznak....(Bp-en)

Van rajta egy yoshi dob, meg hiányzik a fékkar végéről a gomb...
megvan a gyári dob, azt visszateszem, vagy szerintetek nem kell?

köszi
Nagyon helyes! Ott találkozunk!
hát ez ócsó és működik amit írtam... ...fogalmam sincsen hogy a hátadon mi fázik, max megborzong attól amit máshol fázol :D

meg amúgy sem igyekszek senkit meggyőzni erről a "termékről" mert ugye egyre kevésbé lenne akkor egyedi :D
Fogsz egy szivacsot, vagy a kabát CE habszivacs poritját, és ráragasztod (pl. FBS)......és már kész is a LOUIS-os "hőelem:-)"