Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Francot kerül annyiba teeeeeeeeeeeee)))) A garázs sufni rezsióradíja szerintem egy százas óránként, tervezési díj nincs, sört meg csak meló után, segédmunkás meg nem kell hozzá)))))))))))
Igazából én magam is meg tudnám csinálni (vasas ember lévén) csak anyagot nem tudok hozzá szerezni, ami pedig nagy bolondja.
Akkor ez is annyiba kerül minte egy gyári? 10 X 2500 Ft rezsióradíj, + tervezési díj, + anyag, + felhasznált energia, + szerszámkopás, + esetleg nunka alatt elfogyasztott alkoholmennyiség, + segédmunkás munkadíja. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ én ilyen jól nem állok most sajna!
tartottam
A zongora belét meg alkatrésznek tartotam meg, mert unalmamban hangolni meg javítani járok hobbiból. Magam is játszom, innen a hangszer szeretete.
Amennyit Neked megér, egy dekával sem többet. Kb 10-12 órai kézimunkával hozható össze. A festéséből sem csinálok nagy faksznit, már megvettem egy flakon akrilfeséket, azzal lefújom, azt jóccakát. Azért csináltam meg magam, mert behörögtem a gyári tartó árán.
Akkor üdv a Banditosok között!
Ha még nem ismered, regizz be a motorozz.hu oldalra is.
Visszaolvasva látom írtok a karbiszinkronról, de azt nem látom mikor kell, ill. hogy veszem észre ha már kérné.
Szia Csabu!

Nekem tetszik!
Mibe fájna nekem egy ilyen festés nélkül?
Megírnád esetleg privátban? traveller860kukaccitromailponthu
Mi történt a zongorával a háttérbe? Úgylátom ráfér egy kis hangolás?!
Mivel még új vagyok csatolok egy képet hogy legyek arctalan.
köszi.
Megnézem.
Ha esetleg nem ismered, nézz körül a motorozz.hu oldalon is!
Üdv a banditosok között!
Sziasztok!
Beléptem a Banditosok táborába. Egy 600-as KTM-ről ültem át.
Egész más, de szerintem jó döntés volt. Nagyon kezes kis motorok.
Van valaki Fejér megyéből? Nem mintha a távolság számítana csak érdekel.
Sziasztok)
Hétvégén elkészítettem a Nagybandira 4mm-es síklemezből a túradoboz tartót, így néz ki csiszolás és fényezés előtt. Metál ezüst lesz a színe, mint a többi gyári kiegészítőnek. Sablont eltettem
ilyen garázs-beállásnál csak idő kérdése....én csak tudom
Köszi, biztató...

már most szólok, legyen tartalékban egy pár utángyártott fék/kuplungkar esetleg hátsó index...motorozás másnap majd ez miatt ne maradjon el
ne is mondd... 227 kg nem hazudik
arról nem beszélve, hogy csak így fér be a kocsi...
Mindenkinek köszi a jókívánságokat!Itt is látszik mennyire összetartó a Banditos társadalom!
Sok boldog névnapot kívánok Blue!
És persze mindenki másnak is, aki ma ünnepli!
Orulok, es sose kelljen hasznalnod!
Boldog Nőnapot a Banditos hölgyeknek, és a nem motorosoknak is.
Alkudni mindig ér. Amúgy meg nem élet-halál kérdés a dolog, annyira meg van jó állapotban, hogy ne adjam el 300-ért.
Hali! Nem akarlak elkeseríteni, de én is most adtam el az enyémet ('97-es, 400as) 100eur-al drágábban, több mint egy év után!
És most még rátesz ez a g*ci gazdasági állapot is...
Remélem Neked jobban megy majd!
nem lehetett egyszeru beallni a falhoz :)
Gartula eme tetszetős méneshez!

Feketén még naked-ként is csodás!