Francot kerül annyiba teeeeeeeeeeeee)))) A garázs sufni rezsióradíja szerintem egy százas óránként, tervezési díj nincs, sört meg csak meló után, segédmunkás meg nem kell hozzá)))))))))))
Igazából én magam is meg tudnám csinálni (vasas ember lévén) csak anyagot nem tudok hozzá szerezni, ami pedig nagy bolondja.
Akkor ez is annyiba kerül minte egy gyári? 10 X 2500 Ft rezsióradíj, + tervezési díj, + anyag, + felhasznált energia, + szerszámkopás, + esetleg nunka alatt elfogyasztott alkoholmennyiség, + segédmunkás munkadíja. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ én ilyen jól nem állok most sajna!
Amennyit Neked megér, egy dekával sem többet. Kb 10-12 órai kézimunkával hozható össze. A festéséből sem csinálok nagy faksznit, már megvettem egy flakon akrilfeséket, azzal lefújom, azt jóccakát. Azért csináltam meg magam, mert behörögtem a gyári tartó árán.
Nekem tetszik!
Mibe fájna nekem egy ilyen festés nélkül?
Megírnád esetleg privátban? traveller860kukaccitromailponthu
Mi történt a zongorával a háttérbe? Úgylátom ráfér egy kis hangolás?!
Sziasztok!
Beléptem a Banditosok táborába. Egy 600-as KTM-ről ültem át.
Egész más, de szerintem jó döntés volt. Nagyon kezes kis motorok.
Van valaki Fejér megyéből? Nem mintha a távolság számítana csak érdekel.
Sziasztok)
Hétvégén elkészítettem a Nagybandira 4mm-es síklemezből a túradoboz tartót, így néz ki csiszolás és fényezés előtt. Metál ezüst lesz a színe, mint a többi gyári kiegészítőnek. Sablont eltettem
Hali! Nem akarlak elkeseríteni, de én is most adtam el az enyémet ('97-es, 400as) 100eur-al drágábban, több mint egy év után!
És most még rátesz ez a g*ci gazdasági állapot is...
Remélem Neked jobban megy majd!
Akkor ez is annyiba kerül minte egy gyári? 10 X 2500 Ft rezsióradíj, + tervezési díj, + anyag, + felhasznált energia, + szerszámkopás, + esetleg nunka alatt elfogyasztott alkoholmennyiség, + segédmunkás munkadíja. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ én ilyen jól nem állok most sajna!
Ha még nem ismered, regizz be a motorozz.hu oldalra is.
Nekem tetszik!
Mibe fájna nekem egy ilyen festés nélkül?
Megírnád esetleg privátban? traveller860kukaccitromailponthu
Mi történt a zongorával a háttérbe? Úgylátom ráfér egy kis hangolás?!
Megnézem.
Üdv a banditosok között!
Beléptem a Banditosok táborába. Egy 600-as KTM-ről ültem át.
Egész más, de szerintem jó döntés volt. Nagyon kezes kis motorok.
Van valaki Fejér megyéből? Nem mintha a távolság számítana csak érdekel.
Hétvégén elkészítettem a Nagybandira 4mm-es síklemezből a túradoboz tartót, így néz ki csiszolás és fényezés előtt. Metál ezüst lesz a színe, mint a többi gyári kiegészítőnek. Sablont eltettem
már most szólok, legyen tartalékban egy pár utángyártott fék/kuplungkar esetleg hátsó index...motorozás másnap majd ez miatt ne maradjon el
arról nem beszélve, hogy csak így fér be a kocsi...
És persze mindenki másnak is, aki ma ünnepli!
És most még rátesz ez a g*ci gazdasági állapot is...
Remélem Neked jobban megy majd!
Feketén még naked-ként is csodás!