Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs nem banditos vagyok SV-s de nekem ezt 8e ért rakták össze és 3x rosszabb volt az állapota.Szerintem a tiedet 3-4e ből max megcsinálja a műanyagos vagy még kevesebből.Festés passz festő és festék függő lehet.
Van. Én AGÁRDI vagyok. És te? Összefuthatnánk valamikor!
Szerintetek mibe fáj egy nem gyári idomjavítás ennél az esetnél ?

Jobb oldal teteje javítás, teljes fújás
Bal oldali teteje javítás, fújás
Ilyet kellene faragnunk téli estéken, jól néz ki nem ?
Se műhelyem, se flexem. A céges tmk műhelyben kértem fűrészt meg satut, aztán nekiálltam. Mikor az elsőt elvágtam, odajött a szaki: adunk ám flexet is :DDDDD
Miért nem az adatlapodat töltöd ki, és oda teszed a képet!
Most már úgy is láttunk!
Oldalról alátolni?
húúú
ez nagyon jó cuccnak tűnik...
főleg ha tényleg (könnyen) lehet mozgatni a gépet akkor nekem baromira hasznos sőt akkor KELL IS EGY!
van valakinek tapasztalata ilyenről?
köszi, jópofa, de azt nem értem, hogy tolod át a peremén a vas kerekét, annyira alacsony hogy át tudod ugratni? már egy kis huppanó is elég a dögnek, hogy áttoljam rajta....
hali,
adtak azt is de ezek még az "original" képek itt még nem tettem fel...
van suzuki bandit 400 vízhűtőm eladó,ventillátorral
Tudom, hogy konyhanyelv, én is tanultam anyagismeretet, meg vas-szén állapotábrát, stb. (de rég is volt), de ha lemegyek a műhelybe, akkor csak úgy kérem, hogy egy darab x mm-es saválló lemezt, amilyen éppen van, főleg ha a minősége teljesen mindegy, csak ne rozsdásodjon. Mindegy, hogy KO11-es, vagy 13-as.
Pl. egy kameratartó nem fog letörni akármelyikből is van, főleg ha 4 mm vastag.
Ööö, hát konyhanyelven akár igaz is mindez, de azért az anyagtudomány ettől kicsit komplikáltabb.

Egyszerűbb a korrózióálló acél elnevezést használni. Ebből aztán van kb kismillió ötvözet. Most a csúcs a duplex - super duplex ami ugyan acél, de a ferrit már csak ötvöző anyag (pár tized %).

Az edzhetőség, a hőtűrés,a negatív ütőérték, a szakító szilárdság, a folyáshatár mind az ötvözet és a gyártási eljárás függvénye.

Ezért nem értelmezhető az, hogy saválló. A 1.4571, vagy XCrNiMoTi17-12-2 az már igen.
)))) kösz) Csak arra kívántam célozni, hogy a házi barkácsot nem aranyárban mérik, mint a szakműhelyek rezsióradíját))))))
Különbség? Én sem tudom pontosan. Talán az ötvözőanyagok minősége mennyisége. Én egymás szinonimájaként használom saválló=rozsdamentes.
Azt tudom, hogy van olyan is ami edzhető, azt vonzza a mágnes, ebből szoktunk kést, bárdot, ilyesmit, de óvatosan kell dolgozni vele, mert ha túlmelegszik, akkor megmunkálás közben is felkeményedik az amúgy is sokkal nehezebben megmunkálható anyag.
Van a sima, az nem mágneses, amit lehet abból kell csinálni.
A 0,8-as flexkorong viszi, mint a vajat.
Amit lehet géppel csinálok,fúró, flex, szalagcsiszoló, turbómaró. Reszelni fűrészelni csak amennyit muszáj.
En most csinalok ilyent otthon (pontosabban fatert biztam meg).
Ne is mondd, mire elvágtam a tükörszárhosszabbítóimat vasfűrésszel, azt hittem, berosálok :D
Ténleg, mi a különbség a rozsdamentes és a saválló acél között?
Én is Én is:-)
van egy kis palcc.....fűvet kellene nyírni:-)
Nekem a szintidőm 4-5 óra:-)
Az exemnek 6 volt:-)
Én telifúrkálnám 15-ös lyukakkal.
Ezért csinálok mindent savállóból. Nem kell festeni, ki lehet frankón polírozni, és erősebb is, mint a szénacél. Cserébe nehezebb megmunkálni, és másfélszer nagyobb a súlya.
Nincs, de mintha a louis oldalán láttam volna.
Óránként egy 100-as?
Te, volna itt egy kis kertásás, fahordás. stb. De ennyiért fel is vennélek állandóra.
hmmmm, rémlik vmi, nem is rossz ötlet, nincs egy linked?
1000-nél kell, aztán 12e-renként.