Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jónak tűnik a 29.
Gábor akkor vasárnap nálatok söröző parti :D
Nem érdemes.Én egyet már elhagytam belőle.Egyszerűen leszakadt a platniból kiálló rögzítő.És mégcsak nem is mentem nagyon gyorsan robogóval nem lehet.
Mennyi erőműves van itt.
Na, lépek melózni. Én is erőműves vagyok, csak nem atom, hanem gáz-olaj.
Naaaaaaaaaaaa)))))))))))))))))))))))
29-én ha neked is jó leugrom Paksra. De a részleteket miatt még hívlak, ha jó a vasárnap.
hajrá hajrá....
------
amúgy egy leinformálható vas, korrekt gazdától, jól jársz vele, menj nézd meg, ha komoly
Na ja( Max iglut építeni(((((((((((((((((((((((((((((((((((
Szakadó hóban fagyizni?!? Elgurult a bogyó, Vadász?
Na))) Még a végén bejön az a 75% ?
950 és adok hozzá egy vadiúj tanktáskát is.
A hepcot megnéztem, de sajnos nincs hozzá platni.
A nyelv is tart, nem csak a sínek. A nyelv belső fele üreges.
Így van.
A monokey a givi szabadalma. NEm kompatibilis más dobozokkal, ez csak hasonló. A nonfango nagyon hasonlított rá, de az sem pont olyan.
Egy csomó ilyen dobozt látok robogókon. az összesen át van dobva gumipókkal, mert kihullott belőle a záró szekezet. A metróban láttam, megfogdostam, szutyok egy valami.
900e tokkal vonóval kp.-ban, szemrevételezés után.
(Bár 800e körül gondoltam a vásárlást hogy ruhára is maradjon pénz)
Két dolog:

Ha ne mplatnikat, hanem tartót hasnzálsz (gyári cső vagy pl wingrack) akkor rohadtul erős mind.. ..idővel kikopik kicsit a műanyag rész (alsó két pont), de igazából egyszerű ez mint a feék... ...ami nem tetszik.. az iylen nem szabvány, vagy egyéni szabvány tartók. .mint pl néháy simply doboz rögzítőplatnija pl.

Másik... ...baxxa meg, szóltök hogy fényképezzek láncolajozót, meg szövegeljek róla.. aztán msot meg senki oda sem bagózik.. hogy "'de szar" vagy valami..

ráadásnak mégegy: Kanizsáról délután ha valakinek van kedve egy kis közös gurulásra... ...kiugranánk Lendvára fagyizi !
Szeva Mikuni! Elküldtem a képeket és az árat a dobozról.
Ohh, köszi! Tömör, velős, lényegretörő!

Miért nem monokey? Benne van az a két sín szerű bigyó... Nem jó távolságban? (Egyébként nekem a monolock valahogy erősebbnek tűnik. itt csak két kis öntött sín tart hátul)
Az apróban volt egy egész jó sorozat felhozatal dobozokból, van egy baranyai is pl. hepco használt doboz. 25-30 körül mennek....
Középső kérdésre: szar

Monokey/monolock rendszere csak a kappának, a givivnek van. A moto detail 44l egy átcímkézett kappa doboz(kappa kulcs, kappa csomagolás), az azért monokey.
Ja, azt hittem, hogy apukád, és a tesód.
De akkor ezexerint a tesód és az unokaöcséd.
Válaszok sorrendben:
Nem
Nem