Hali!
Átküldöm szivesen. Msn egy picit lassú,de ha esetleg tudsz keríteni egy skype-ot azon villámgyorsan átmegy. Msn-em amúgy yobiztos@freemail.hu Skype-on is megtalálsz ugyanúgy ezzel az Eric Draven névvel.
Motor felmelegedéséhez azért kell minimum 15 perc,addig mozog az alapjárat. Karbiszinkron szerintem max. 5-10E lehet. De akkor már előtte szelephézagot is meg kellenne nézetni. Mennyi van a motorban?
Banditot szeretnék vásárolni. Ma voltam megnézni egy 600-as gépet 2003 évjáratút. Nagyon szépen indult ott rakták be az akksit az orrom előtt és hideg volt a blokk és a kipufi is (előtte gyorsan megtapiztam) az lenne a kérdésem hogy mikor visszatolta a srác a szivatót akkor kicsit mocorgott az alapjárat (elmondása szerint ráfér a gépre egy karbi pucolás és szinkronizálás) füstölni nem füstölt! Az lenne a kérdésem hogy valóban csak ennyi a baja a gépnek és hogy egy ilyen karbi szinkron mennyibe kerül (és hol érdemes ezt megcsináltatni) bocs a béna kérdésekért de nem szeretnék bevásárolni (haverok vannak akik motoroznak de rendes szerelő az nincs aki eljönne megnézni a gépet és értene is hozzá)
Amúgy a motor nagyon szép állapotban van és gazdája is gondosságról tanuskodik (bár azt mondják a látszat néha csal)
Én is ötvenessel kezdtem, időszámításunk előtt 1981-ben. Verhovina volt a drága, tartalék gyertya gyertyakulcs az ülés alatt, ha slusszot kaptam az erdőben.... Egyszer elkaptak a zsaruk, mert utánamjöttek a dzsindzsába. De csak azért sikerült nekik, mert volt egy 2%-os emelkedő az erdőben és a hullámvasútra hasonlító első lánckerekem elforgott a láncon
sziasztok
Tud valaki komárom-esztergom megyében valami jó motoros szervízt ,ahol értenek is hozzá?! Csak azért érdeklődök mert eddig csak pesten találtam olyat ahová érdemes vinni a vasat.... Na de most már süt a nap elolvadt a hó nagyrésze irány a vadon császtok
Ezért gyanakszok, mert kérdezgettem banditosokat és még csak nem is hallottak ilyen lelazulós hibáról... szervizben sem....
...bízok benne h nem lessz nagyobb baja...
Mikor vettem nem tudtam, hogy belenyúltak, 1000km után lett a lazulás és rá 5000-re meg a főtengely tört ketté mert mint kiderült köszörült volt. Az V2-volt így hamarabb kiadhatta a hibát mint egy sor4.
Sajnos egyszer egy ónos esőben leraktam balra a motort. Igaz gyökkettővel (~35-40). Szépen tette a dolgát. A kerekekre, meg a vasra feltámaszkodva csúszott az aszfalton. A tartó laposvasak megroggyantak, de semmi másnak nem lett baja. Ha nincs fönt, akkor kuplung deklinek kapáltak... Kapott új laposvasakat és ment vissza ugyanaz a keret.
én maradok a szintemen :-)
Anno volt téma a "gyertya".
Blue asszem te írtad h van egy csóka aki olcsübban tud mint a bolti ár.
Le tudnád írni az elérhetőségét? Egy haveromnak szüksége lenne 4 gyertyára a fazerébe.
Előre is köszi!
Átküldöm szivesen. Msn egy picit lassú,de ha esetleg tudsz keríteni egy skype-ot azon villámgyorsan átmegy. Msn-em amúgy yobiztos@freemail.hu Skype-on is megtalálsz ugyanúgy ezzel az Eric Draven névvel.
Köszi
Banditot szeretnék vásárolni. Ma voltam megnézni egy 600-as gépet 2003 évjáratút. Nagyon szépen indult ott rakták be az akksit az orrom előtt és hideg volt a blokk és a kipufi is (előtte gyorsan megtapiztam) az lenne a kérdésem hogy mikor visszatolta a srác a szivatót akkor kicsit mocorgott az alapjárat (elmondása szerint ráfér a gépre egy karbi pucolás és szinkronizálás) füstölni nem füstölt! Az lenne a kérdésem hogy valóban csak ennyi a baja a gépnek és hogy egy ilyen karbi szinkron mennyibe kerül (és hol érdemes ezt megcsináltatni) bocs a béna kérdésekért de nem szeretnék bevásárolni (haverok vannak akik motoroznak de rendes szerelő az nincs aki eljönne megnézni a gépet és értene is hozzá)
Amúgy a motor nagyon szép állapotban van és gazdája is gondosságról tanuskodik (bár azt mondják a látszat néha csal)
Előre is köszi (bocs ha hosszú voltam)
ITT
Kép?
más: khm, nem akar venni vki egy XL-es bőrkesztyűt?
Tud valaki komárom-esztergom megyében valami jó motoros szervízt ,ahol értenek is hozzá?! Csak azért érdeklődök mert eddig csak pesten találtam olyat ahová érdemes vinni a vasat.... Na de most már süt a nap elolvadt a hó nagyrésze irány a vadon császtok
Van egy K&N légszűrőm 1200-asba, '96-'00-ig
kitisztítva és beolajozva várja új gazdáját 6000Ft-ért ha vkinek épp szüksége lenne rá!
Üdv
...bízok benne h nem lessz nagyobb baja...