Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia lezleee! Hátsólámpa kérdés megoldódott aztán?
Én is hasonló cipőben járok mint fehérkutya. Csak én egy 2003-as 1200-es banditra ültem fel egy kb. 10 lovas Jawa 250-es után. Csakis azért mertem belevágni ekkora gépbe, mert féltem töle...vagyis inkább tiszteltem, és még tisztelem is, hisz mindössze olyan 1500 km-ert tekertünk le együtt. Elég nyugdijas tempoju vagyok én is, de tény... 3000-töl ez a gép egy vadállat... 6-7000-töl egy eszement vadállat... legalábbis a haver 650-es DL-jéhez képest. 600-as szerintem lehetséges kezdömotor.... de ugyis minden a csuklódon mulik... legalábbis szeretem azt hinni hogy ezen, mikor meglodul alattam a 100 paci .
Köszi mantas a kimerítő választ és a felhomályosítást mindenkinek!
A dobozról tudnál még több képet mutatni, esetleg pü-ben, és árat írni, hogy elgondolkodjak a dolgon?!
traveller860kukaccitromailponthu Köszi!
A nagy után sok minden gyengének tűnik. Hétvégén mentem Zsombor VFr jével, nem mondom, szedte a lábát, de azér a bandithoz képest annyira nem. 3000 alatt meg nem is nagyon szerett lenni. Pedig 100 ló-100ló
Ha van két egyforma monokey eladó, arra vevő lennék
Ismerek olyan srácot, aki levizsgázott és vett egy 2300-as Triumph Rocketet...... Élete első motorja. Közelebbi infót nem tudok róla azóta, kívánom neki, hogy legyen szerencséje)
Még a végén kiderül, hogy senki se tudta. De mindenki lapított.
Nekem 4 dobozom van, de eddig én sem tudtam, hogy monokey vagy monolock :-). 78 Le elég barátságosan van berakva a kisbanditba. Ha valaki nem sportmotoros stílusban vezet és nem pörgeti a gépet, akkor jó, ha 50-et felhasznál belőle. Lehet csak 1200-es után tűnt nekem olyan barátinak, nem tudom.
Nem ciki. Én sem tudtam, mi a különbség a kettő között. Azt tudtam, hogy az enyémen van előre az a két körmös bizbasz. De most vissza kellen olvasnom hozzá, hogy az a "kéj" vagy a "lokk"
Én 750-el kezdtem ráadásul rögtön utassal , előtte 10 évvel ültem utoljára simón.
Nálam motor kormánya 6 év alatt háromszor érintette a talajt. 1. ismerős üléspróbát végzett álló motoron és elborította. 2 . szél belekapott a ponyvába, támasztó felcsapódott. 3. emelkedőn fordultam és egyszer csak rövid lett a lábam:-). Sok minden múlik azon is, hogy mennyire féled a technikát. Én nyugdíjas habitusú vagyok.
Igen, most már értem. Sose tudtam, de olyan ciki volt megkérdezni.
Köszi az infót.
78 lóerőre ráülni elsőre nem biztos hogy jó döntés. Kisebben kéne kezdened.
Kezdőnek ETZ 250 egy évig, azán majd rájössz, mit szeretnél. É njó szívvel nem javasolnék 600-at elsőre. Úgyis taknyolás lesz előbb-utóbb...
Asszem 2002 körüli ezerketteseknél fordul elő váltó probléma. Én más hibáról nem tudok. Kezdőmotornak szerintem a 600-as tökéletes. 1200-es kezdőként keményebb dió. Stresszes lehet vele az élet, mert kicsit hirtelenebb, mint a 600. Kicsi Bandit 6-7000-es fordulatig barátságos, 1200-es meg 3000-ig.
600 cm3-eket nézegetek. Vagy inkább kisebbet kellene?
Tág fogalom, hogy Bandit. Kisebb cm3, vagy nagyobb? Ha kezdő vagy, tartsd be a lépcsőfokot, nem jó azonnal a nagyra ülni, ha még nincs motoros tapasztalatod!
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Most tervezem, hogy veszek egy Bandit-ot. Használtan szeretném venni (erre van keret), és azt szeretném tőletek kérdezni hogy mire érdemes odafigyelni. Vannak-e tipus hibái és azok mikor jönnek elő. Terveim szerint 2002 körülit szeretnék.
Másik kérdés, hogy kezdő motorosnak ajánlott-e?
Segítségetek előre is köszönöm.
Igen, jó a meglátásod!
Itt egy kép egy monokey rendszerű doboz aljáról, az ilyenhez jó az én cumóm.
Az a különbség, hogy hátul a 2 basz van-e, vagy az a hosszabb beakadó középen?
Mert tudatlan Dl-es vagy hegylakó!

Szia!
Az első kép monokey, ilyen, amit árulok. A második kép monolock.
Nekem van a motoromon 3 doboz, de mégse tudom, mi a monokey és a -lock közt a különbség.
Ez komoly! Valaki elmagyarázná?
Azért nem írtam már megint, hogy monokey, mert lentebb az áru leírásában már szerepel. Ha valakit érdekel, eladom a dobozt is hozzá, ami Moto-Detail márkájú 44 literes és van rajta Kappa háttámla.
Ez igaz, hogy van monolock Givi is meg szerintem minden cég, aki dobozokat gyárt, használ monolock és monokey felfogatást is. Ez a platni monokey felfogatású dobozhoz való, ezen belül is a Givihez Kappához és az MD-hez tuti, hogy jó de, csak ha monokey rendszerű, nem, pedig monolock. De akinek van már doboza, csak tudja, hogy milyen rendszerű.