Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kraven! Ugye ezt kellett volna keresnem Tihanyban?
http://tihany.kriszkee.fotoalb...
Hehe, sosem gondoltam volna, hogy Te vagy
A kormány téma nem hagy nyugodni, ép egy másikat lesek...
Sziasztok!
Egy GS-500-ról szeretnék átülni egy S-es nagybandira. Nagyon szeretném ha lenne rajta 3 doboz, bukócső, esetleg túraplexi.
Túrom a hirdetéseket, de egy "ismert" gépről ha ajánlanátok, az sokat javítana a helyzeten. 2002-2005 évjárat amit meg tudnék venni.
Köszi
Tangerine köszönöm a múltkori linket amit küldtél a szervizelésről.Még annyi hozzáfűzni valóm volna,hogy az olajszűrőt én évente szoktam cserélni mikor olajat is cserélek mert nem haladtam meg a 6000km.Olaj cserét én úgy tudom,hogy vagy 6000km vagy éves szinten egyszer,hogy az olaj ne savasodjon bele a blokkba.Nem tudom te, hogy szoktad csinálni de ha van hozzáfűzni valód akkor kérlek válaszolj erre is.
Válaszod köszönöm ismét.
Üdv.
Szerintem tükör sem ál kijjeb, mint a kormányvégek. Cikk-cakkban ki fogsz férni. Én is úgy járok ki mióta átvettem zóldi krosszkormányát.
.....és mellesleg nem kerül huszonezer forintba sem.......
Szívesen, örülök ha jó lett. Magam sem gondoltam volna, hogy az a 3mm ennyit dob a levegőn, de nálam is abszolút korrekt módon bevált, ezért ajánlottam próbára.
LOL
Csabu nagyon szépen köszönöm a króm csíkot.
Annyira jó lett,hogy még 180-as tempónál is egyenesen ültem és a fejem se vitte a szél.A csík nélkül már 140-nél megfájdult a nyakam.
És nem mellékesen még jól is néz ki.
Még egyszer köszönöm.
Jó ezt hallani! Köszi srácok!
Addig is valahogy megpróbálok kiszélesíteni egy ajtót, hogy beférjen a motor. Vajon a 790 mm szélességet tükrökkel együtt értették? Szerintetek?
Gratula hozzá!

Jól választottál!

Én tegnap a kiállításon kiprobáltam ülésügyileg vagy 10 mocit, de a Bandit, a GSX-F650 és a BK vitte a pálmát, szóval Én megbizonyosodtam, hogy NAGYON JÓL választottam másfél éve
Camelus, légy üdvözölve közöttünk!
Mi is 13 óra után pár perccel érkeztünk és már sütött a nap Tihanyban.........előtte persze jól megáztunk...............részünkről a hangulat adott volt,sajnálom,hogy hamar oszlott a csapat.
csináltam az indexen az olajozónak topikot...

... mind műszaki mind más szempontból sokat fogunk beszélni róla.. úgyhogy talán ez a legtisztább...

http://forum.index.hu/Article/...
Ja, Mi is dumálun végig évek óta kis beszélgetővel, nagyon jó dolog.
Hiányzik nekem is, de ha meg a meleget várom, akkor meg a motorozás hiányzik A mindennapi simsononozás meg nem pótolja a hétvégi banditozást
Mi nem navigálunk együtt. Ő navigál, én csak vezetek. Én imádok eltévedni, Ő nem. De azért szeretjük egymást
Mondták már sokan hogy rosszul vagyok bekötve. Ha életem párja nem ül mögöttem hiányzik. Sőt van fedélzeti kommunikációnk is. Látja a gps-t is. Együtt navigálunk. Néha felülbírálom amikor úgy gondolja hogy vezetni is együtt kéne.
De hát én még kezdő motoros vagyok.
Feleségem ezt úgy oldja meg, hogy 16 fok alatt korbáccsal sem tudom magam mögé ültetni...Végülis motorozni egyedül is jó...
Nem volt egy rossz szava sem. Csak láttam rajta, hogy kínlódik. Ettől meg megszakad a szívem. (egyéb téren sincs túl jó passzban, ez már tuti nem hiányzott neki)
Tapasztalatom szerint a szerelem nagyot dob a hideg tűrőképességen.
Csak az a baj hogy nagyon könnyen felfázhatnak.
Egyelőre nem babráltam a karbival. Megértem a hozzáállásod, de nekem / nekünk ez az egyetlen közlekedési eszközünk, így nem csak jókedvemből megyek. Szóval nekem fontos a fogyasztás és a fenntartás, valamint a kiegészítők ára is. Mindezek szempontok voltak anno a típus kiválasztásánál.
Hány éves is vagy? Felvilágosítsunk?
Nem próbáltad a tűt feljebb állítani?
Ugyan olyan motorozási stílust feltételezve nem gyenge az a 2l.
Nekem pipercross légszűrőm van. Igaz a gép be lett állítva. A múltkor Vadásszal együtt megjártuk Szentendrét. Kb ugyan ott kezdett a moci jelezni hogy lassan porzik a tank.
És most kövezzetek meg. Nekem a motorozás pihenésnek szórakozásnak kell. Egyáltalán nem számolgatom mennyit fogyaszt. Ha van pénzem megyek ahogy kedvem tartja.
Sziasztok, Suzuki gsf 250 es japán szériás motoromban szeretnék egy olajcserét, milyen olajat,szürőt használjak , mennyit, és hol lehet a legjobb áron beszerezni.
előre is köszönöm a segítséget.
:-)))))

Majd kialakul! Vagy nem! Nem veszthetsz...