Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A K-301 olajszűrő biztosan passzol. Azt használom én is. (van egy csomó egyéb alternatívája is, de pár száz forint csak a difi)

A légszűrőt passzolom.
Champion katalógus szerint egyértelműen ezek azok. Louis-on 3 féle légszűrő után feladtam a keresést.
Kösz
Sziasztok !
Bandit 600 S-hez (2001)-hez való-e a Champion J304-es levegőszűrő, és a K301-es olajszűrő ?
Ha minden igaz ezek kellenek hozzá.
Szerintetek?
Ha kell, vigyed!
Akkor már tudom honna kölcsönözzek oldaldobozt
Még nincs, ráér.
Tartód van már?
Egyik ismerősnek igen. (De az szerintem az 50e km alatti folyamatos egykerekezés miatt is lehetett...)
Elkezdtem elkészíteni a túradoboz tartómat síklemezből, ami a gyári majrévas helyére lesz felfogatva. Ha elkészül és le lesz fényezve, linkelek majd be róla képeket. A sablont elteszem majd, ha lesz rá jelentkező, átadom szívesen.
Olajradiátor engedett már valakinek?
Ja, azt akkor meg is érte megvenni, mert átváltva 25 ezerért adták, csak Bécsbe is 10e az út. Gondolom valaki előhúzta a kereslet kínálat bűvös Marshall-keresztjét
Húú.. rendesen feltolták az árát. Anno 35-ért vettem a kettőt
Nekem már csak 2 kappa kell Csak most szopó van, mert feltolták 100euróra darabját, meg az árfolyam is zúzós. Talán nyárig leakciózzák, tavaly 60 euró volt akciósan asszem
Nem, nincs, eddig csak 2 db 44 literesem volt. Most teljes a kofferkészlet
Akkor van egy fölös kappád?
K 48 most vettem 9 ezerért, Ironednek hála
Azt amúgy is illik a kenni a kanyarokba, legalább is nekem volt. De ne idegesítsük szegény Ironedet
Milyen koffer?
Szerintem nem kell hozzá különös hókuszpókusz, és a GIPRO bekötéséhez sem. Az ülés alatt kell széthúzni egy csatlakozót és a Gipro csatlakozóját közétéve ismét összedugni. Szerintem (bár én még nem csináltam) nem lehet egy nagy ördöngősség.
Eleg jo kis konyvecske.

Most veszek kipufogot, s hazilag szeretnem felszerelni. Kell hozza valami speci eszkoz (pl. nyomatekkulcs), vagy `sima` eszkozokkel is meg lehet oldani? (nincs elottem a motor, ezert sem tudom fejbol ezeket...)

Vettem Giprot is, remelem valamit erzekelek majd a szolgaltatasaibol
Utóirat: a három kis oldalkép alatti DOWNLOAD-ra katt.....
1250 Bandit műszaki leírás pdf formátumban innen letölthető:
http://www.manualedereparatie....
Ok, ha emiatt késik majd a szervíz, akkor odaadom.