Sziasztok !
Bandit 600 S-hez (2001)-hez való-e a Champion J304-es levegőszűrő, és a K301-es olajszűrő ?
Ha minden igaz ezek kellenek hozzá.
Szerintetek?
Elkezdtem elkészíteni a túradoboz tartómat síklemezből, ami a gyári majrévas helyére lesz felfogatva. Ha elkészül és le lesz fényezve, linkelek majd be róla képeket. A sablont elteszem majd, ha lesz rá jelentkező, átadom szívesen.
Ja, azt akkor meg is érte megvenni, mert átváltva 25 ezerért adták, csak Bécsbe is 10e az út. Gondolom valaki előhúzta a kereslet kínálat bűvös Marshall-keresztjét
Nekem már csak 2 kappa kell Csak most szopó van, mert feltolták 100euróra darabját, meg az árfolyam is zúzós. Talán nyárig leakciózzák, tavaly 60 euró volt akciósan asszem
Szerintem nem kell hozzá különös hókuszpókusz, és a GIPRO bekötéséhez sem. Az ülés alatt kell széthúzni egy csatlakozót és a Gipro csatlakozóját közétéve ismét összedugni. Szerintem (bár én még nem csináltam) nem lehet egy nagy ördöngősség.
Most veszek kipufogot, s hazilag szeretnem felszerelni. Kell hozza valami speci eszkoz (pl. nyomatekkulcs), vagy `sima` eszkozokkel is meg lehet oldani? (nincs elottem a motor, ezert sem tudom fejbol ezeket...)
Vettem Giprot is, remelem valamit erzekelek majd a szolgaltatasaibol
A légszűrőt passzolom.