Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha nincs kivonva ..
Ha el tudod adni a leszerelt cuccokat, akkor kívánt összegen belül lehetsz. Ha éppen kell valakinek annyiért mint amennyit neked kellett fizetni a ritka cuccokért. Kicsi otthon a piac sokáig lehet halászni a zavarosban, és nagy eséllyel be lehet vásárolni toldozott foltozott cuccokból...a de a legmelósabb szerintem kábelköteget cserélni...
Ès mostanában hallottam olyat is, hogy visszanézik a jármű korábbi képeit a műszaki vizsga alkalmával, és egy ilyen átalakításnál lehet majd kell picit vagy nagyon magyarázkodni, hogy ez típus-azonos meg bla-bla-bla...( persze lehet nem mindenhol (még))
Èn akkor sem vágnék bele egy ilyenbe, hogy tisztában vagyok mit kell csinálni (bár lehet pont azért), megvannak az eszközeim, és lehetőségem a német piacról szinte bármit megszerezni normális áron és minőségben, és a kívánt színben.

(((Amúgy ezzel az "ismerőssel" a helyedben én biztos nem sokat foglalkoznék...ráhagynám a hülyeségeit. Picit furcsa volt nekem ez a szalonos történet, hogy addig nézegette még csak eltűnt a "látóköréből", közben meg csak fent van a hirdetési oldalon, most meg S-est szeretne, de N-es a "kedvence", de fogalma sincs a vele járó szopásról...és gondolom ezt még majd tudja fokozni... (persze ez csak az én külön-bejáratú véleményem...) sok szerencsét hozzá. Kb mint az én ismerősöm ismerőse aki németből akart magának 1m-ért 1.5m-es használt motort, és a "kívánt" színben, a típus nem is volt olyan fontos...)))
Nem fog kijonni szazasbol,a legtobbet tort alkatreszek ezek.
Messze a tavasz, várjatok. Súlyadót semkell fizessetek ha februarban veszitek
Vagy játszós autó vagy használati eszköz, szerintem. Annak a mercinek az árábol lehet venni 2jo autot mind a ket felhasznalasra. Ez tetszik neki az oke, de hiaba isteniti mint az 1100et, nincs igaza.
Az ismerősöm, fejidomosat szeretné, de most egy naked a favoritja, amire ha megoldható százezres összeg alatt, szeretne gyari S fejidomot tenni. K.Istvan!mindent cserélni kell hozzá a felsoroltakbol? Műszerfal kabelkoteg lámpa?
Mindennap elmeny driftelve melobamenni,es csak 7-liter gázolaj.
Akkora plexi nincs.......
Vagy takarekos vagy elmeny,ketto kozottit talalni az muveszet.
Fel,erdemes? Vegyel a nakedra plexit ha zavar a szel,olcsobban kijossz.
Mindent lehet, csak penz kerdese...fejidom, lampa, muszerfal, kabelköteg...
Ez emberi hülyeseg miatt került a futóra... minek cserélni láncot egy tipikusan láncszaggató motorban
Sziasztok! Gyárilag NEM S- es Banditra fel lehet-e tenni az S-es modell fejidomjat?
Ez az, mindig a BMW-k végzik a futón
350km-re 8literes átlag 110-nél... jó is az a merci. Ja hogy nálam még az autó mögött volt egy e91 a futón
Tudja a franc megragadtam a csoro astranal.
Bar megjegyeznem hogy a rozsdaboglya h100 siman fel,egyliterrel kevesebbet fogyaszt szazon az ominozus 80-100 as tempoval ugy hogy rajta van 800 kilo tuzifa,ezt kene uberelni a csodamergaval he?
De, csak már F40 sok
Nem valami 40soknal tartanak mostanaban?
Tanuld meg : E38 L
Kormany vagy futomu nem all jol?
S osztalybol eddig ez a legszebb kasztni sztem,7es bmwbol meg a Szallito féle.
Erre mondjak h kar az aramot pazarolni.......audio kornyezetszennyezes....
Most konnyesre rohogtem magam.
Én az öreg, ezres Yarison ki tudom akasztani a pillanatnyi fogyimérőt: 99,9 l/100 km.
Elég hozzá hideg időben, jéghideg motorral egyesben padlógázzal elindulni nagy emelkedőn felfelé. (Amúgy a full-átlagom a vassal 5,8 l/100km, igaz, 90%-ban országút, autópálya viszont soha).
Tudok olyan,motoruzemet produkalni ahol zero a board kijelzon az ertek meg olyatis ahol 24.88 vagy 42 l/100.
Mindez triumph-on.
Mer azon van ilyen kütyü......jah kerem az luxuscikk.