Sziasztok!
Szeretnem megtalalni azt az 1200 es tulajt aki a 2005os Ses banditjat a szegedi kalmar motor kfthez vitte be eladasra, de mar hazavitte. A kereskedes nem adja ki az adatait. Esetleg forumtag itt? valaszokat koszonom!
Á, nem lesz, csak vicceztem - elég egy német bontószökevény a háznál :-) Pár napja lett mellé egy fiatalabb, 150LE-s két literes japán, így elleszek egy darabig ;-)
Szia! Háááát, van is, meg egyenlőre nincs is :D Az a helyzet hogy vettem egy szívemnek kedves, de offtopic gépet. Sokminden restaurálni való van rajta, így bár nyáron vettem, de örülök ha a karácsonyfa alól beguríthatom a garázsba :D
Helló 400 as banditra szeretnék hasidomot varázsolni. Van e valakinek ötlete arra, hogy milyen motoré lenne rá "passzentos " vagy van hozzá gyárilag is??? Esetleg vkinek van e otthol a sufniba mert ha igen lehet vevő lennék rá.....Köszi előre is a reagálásokat.
Azzal a csóró astrával kompenzálom a cbr fogyastását.
Mer kevesebbet eszik,5.9-6,5 6-7,5 helyett.
És jó az,még sosem romlott el az indexem..............bezzeg a merga,ájudi,biemdábju triónak mindig rossz.
( Én is gondolkodok, hogy eladom a lomokat és veszek egy BMW-t .... vagy kettőt.)