Ugy volt eladom gizit is....de a család ugy döntöt. Le fényezük. És a napaliban...lesz a pannonia melet.......a púpos 1100 elviték ..a 750pupos még meg vanes meg van a350 indián is
A mi idei nagy túránk pl kiváló tervezési alap, az olasz alföld persze felejtős és Lichtenstein is, de Svájc ill az olasz és Au Alpok maradna. Itthon a határig meg nem fogy el úgy a közepe. Mindjárt neki is ülök átrajzolgatni.
Az biztos segítene valamelyes, de annyira meg nem tartom relevánsnak, hogy a gumikopásnak rendeljem alá az útvonaltervet. Az azért már mégiscsak mindennek a teteje volna Inkább sűrűbben cserélek gumit
Korbacsoljatok meg, de a Pacer regi szerelmem. A Gremlin is. A 10 centivel hosszabb jobb ajto mindent visz. Multiplatol es elso szerias multistradatol viszont viszolygok
Nekem pl.az se segít. Én sokat megyek hosszú túrát feldobozolva, de akkor meg a közepe kopik laposra... Nem tudok hosszú túrán annyit kanyarogni, hogy ellensúlyozzam
Azért a két motor között szépségben hatalmas különbség a tdm javára
Mindig is csodáltam azokat akik felülnek egy bkingre és nem erzik nevetséesnek magukat
Egyedi, ez fix
Jo, ha a gyári kipufogókat lecseréli az ember akkor már javul a helyzet.
barátom is szemezgetett vele... a mai napig tetszik neki, de a kis hátsó ülés miatt nem vette meg..
szarul dobozolható? Sima Béláék megoldják!
Nekem is azt mondták nincs a zzr-hez hátsó tartó( Givi nem is gyárt) Sima Béláék igen! Asszem egy 20-as volt,szinterezve!
na ugye,hogy ugye
az sem 100%... jobb ha maga próbálja az ember..
nekem is volt ,hogy körbekérdeztem sok embert amikor a kawasakit nézegettem...vagy egy év is eltelt mire rászántam magam.. volt ilyen olyan negatív vélemény is,olyantól akinek xx-e is volt és zzr 1400 is...
nos a saját tapasztalatom igen eltérő..
nem eladó a kawasaki
"egyedi" és baszott erős
Mindig is csodáltam azokat akik felülnek egy bkingre és nem erzik nevetséesnek magukat
Egyedi, ez fix
Jo, ha a gyári kipufogókat lecseréli az ember akkor már javul a helyzet.
szarul dobozolható? Sima Béláék megoldják!
Nekem is azt mondták nincs a zzr-hez hátsó tartó( Givi nem is gyárt) Sima Béláék igen! Asszem egy 20-as volt,szinterezve!
na ugye,hogy ugye
nekem is volt ,hogy körbekérdeztem sok embert amikor a kawasakit nézegettem...vagy egy év is eltelt mire rászántam magam.. volt ilyen olyan negatív vélemény is,olyantól akinek xx-e is volt és zzr 1400 is...
nos a saját tapasztalatom igen eltérő..
nem eladó a kawasaki