Egyébként nem kéne elterelni a témát, mert akkor Tasi továbbra is abban a hitben marad, hogy ért a villamossághoz és ennek hátrányos következményei lehetnek a családjára nézve. Persze csak ha hosszútávon tervez velük
Köszi, hogy leírtad helyettem. Annyit tennék még hozzá, ha már ide jutottunk, hogy nagyon nem jó, ha ott testzárlat van. Ha van fi relé, akkor rendben van, feltéve hogy a usert nem zavarja, hogy nincs áram a házban. Minden egyéb esetben kellemetlenségeket lehet tapasztalni a mosógép taperolása során :)
jó otthon lehet akárminek hívni de olyan hogy egypólusú motor lényegileg nincs tehát a megnevezés nem szakszerű, a mosógép meg megint más ott nincs pozitív meg negatív mivel váltóárammal megy , a motor fémteste a tekercseléstől el van szigetelve a vasmag pedig földelve van hogy most hány kivezetéses motor (a több sebesség miatt és vagy indítókondi miatt) nem lényeges , na meg az sem hogy rövídrezárt forgórészű nem tekercselt vagy tekercselt kollektoros szénkefés ami az újabbakban van
Hűűű.. itt azért van baj, gazdagon :) Szerintem ne erőltesd a villanyos témát, legalább a családod által is használt eszközökön ne :) Neki sem állok kivesézni a fentieket. Ne haragudj, de ez tényleg nem a te szakterületed, kevered a szezont a fazonnal :)
Viszont hogy legyen humoros része is és szinesítsük a topikot ne csak szomorú bajok legyenek.
Kempinges kérdés jön.
Néztem 200 videót de mind vitte azt a hülye kempingszékét,motoron.Ez ennyire fontos?
én inkább a rugós gyöszt nézegetném meg jobban lehet valami oxidréteg van rajta és nem érintkezik esetleg kicserélni egy jobban passzoló réz fityfenére
Ok. Pl a motor hütövrntilátoranak két pólusa van. a poluson azt ertem hogy hány szál vezeték megy az adot fogyasztora. Pl
Egy automata mosógép motor 3 polusu. Két pozitiv egy negativ. Maga a motor teste nem érintkezik a mosógép testével. Erre egy biztonsági test zárlat van. ugyan akor egy forgó tárcsás mosogépben 2 polusu motr van ....
Tehát ott ahol az áram erösége nem életveszélyes. Es maga a szerkezet meg engedi. Olyan vilanymotorokat alkalmaznak. Amiknek egy pólusa van es a ház és a szerkezet negativ záró pont.
Pl. Egy gép kocsi bármely karoszeria testeben negativ áram állandó...tovabb megyek pl. A jáwa 250 -350 motorok pozitiz testelésuek voltak. ...szoval ezzert hívom én az indító motort egy polusinak....fereértesek elkerülése vegett
Nekem ez eléggé magától értetődő volt, mert a Bandit is új volt, két évig garis, aztán meg baszott bármi baja lenni, most meg a bömös garis és még több mint két évig garis is marad, így kókányolás a részemről kizárva. De egyébként se nyúlnék hozzá, a maximum egy fékbetét csere lenne :)
Amúgy én sem értek hozzá.Csak azt tudom hogy a vezeték egyik fele megrázó.
Időmilliomos meg nem vagyok.
Autós kiszállítással.
Kempinges kérdés jön.
Néztem 200 videót de mind vitte azt a hülye kempingszékét,motoron.Ez ennyire fontos?
Egy automata mosógép motor 3 polusu. Két pozitiv egy negativ. Maga a motor teste nem érintkezik a mosógép testével. Erre egy biztonsági test zárlat van. ugyan akor egy forgó tárcsás mosogépben 2 polusu motr van ....
Tehát ott ahol az áram erösége nem életveszélyes. Es maga a szerkezet meg engedi. Olyan vilanymotorokat alkalmaznak. Amiknek egy pólusa van es a ház és a szerkezet negativ záró pont.
Pl. Egy gép kocsi bármely karoszeria testeben negativ áram állandó...tovabb megyek pl. A jáwa 250 -350 motorok pozitiz testelésuek voltak. ...szoval ezzert hívom én az indító motort egy polusinak....fereértesek elkerülése vegett
Inkább fizetek.