Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lábon, vazze, MOTORON!! :)
Megígértem hogy nem szólok bele.
Amúgy én sem értek hozzá.Csak azt tudom hogy a vezeték egyik fele megrázó.
Hát hogy én 2000 Km -t nem utazom lábon az fix,Pláne tavasszal,autópályán.
Időmilliomos meg nem vagyok.
Egyébként nem kéne elterelni a témát, mert akkor Tasi továbbra is abban a hitben marad, hogy ért a villamossághoz és ennek hátrányos következményei lehetnek a családjára nézve. Persze csak ha hosszútávon tervez velük
Úgy nem :) Most motorozunk, vagy buszozunk, vazze? :)
Azaz! A varnyúkereplő! Hogy ez eddig nem jutott eszembe?!
És akkor mondjuk márciusra egy Spanyolországi kitérő senkit nem borzongat?
Autós kiszállítással.
Úgy tűnik, kevés sikerrel :)
nem de igény lenne rá vagy inkább lehetne így : motorosok kempingszékkel és varjúkereplővel csak hogy többen tudjanak hozzászólni
Há most micsináljak,villantani akartam hogy a HONDA pöccre indul de lemerült a kamera és most töltöm.
Ha úgy érzed ez egy fontos kérdéskör, akkor hozz létre egyet. El ne süllyedjen egy ilyen kardinális kérdéskör :P
Köszi, hogy leírtad helyettem. Annyit tennék még hozzá, ha már ide jutottunk, hogy nagyon nem jó, ha ott testzárlat van. Ha van fi relé, akkor rendben van, feltéve hogy a usert nem zavarja, hogy nincs áram a házban. Minden egyéb esetben kellemetlenségeket lehet tapasztalni a mosógép taperolása során :)
Van olyan?
nem a motorosok kempingszékkel topikba kellett volna ezt írni ?
Terelném a témát másra.
jó otthon lehet akárminek hívni de olyan hogy egypólusú motor lényegileg nincs tehát a megnevezés nem szakszerű, a mosógép meg megint más ott nincs pozitív meg negatív mivel váltóárammal megy , a motor fémteste a tekercseléstől el van szigetelve a vasmag pedig földelve van hogy most hány kivezetéses motor (a több sebesség miatt és vagy indítókondi miatt) nem lényeges , na meg az sem hogy rövídrezárt forgórészű nem tekercselt vagy tekercselt kollektoros szénkefés ami az újabbakban van
Akár. Ebben nem vagyok vitapartner :)
Ezt most nem értem :)
Hűűű.. itt azért van baj, gazdagon :) Szerintem ne erőltesd a villanyos témát, legalább a családod által is használt eszközökön ne :) Neki sem állok kivesézni a fentieket. Ne haragudj, de ez tényleg nem a te szakterületed, kevered a szezont a fazonnal :)
Viszont hogy legyen humoros része is és szinesítsük a topikot ne csak szomorú bajok legyenek.
Kempinges kérdés jön.
Néztem 200 videót de mind vitte azt a hülye kempingszékét,motoron.Ez ennyire fontos?
én inkább a rugós gyöszt nézegetném meg jobban lehet valami oxidréteg van rajta és nem érintkezik esetleg kicserélni egy jobban passzoló réz fityfenére
Ok. Pl a motor hütövrntilátoranak két pólusa van. a poluson azt ertem hogy hány szál vezeték megy az adot fogyasztora. Pl
Egy automata mosógép motor 3 polusu. Két pozitiv egy negativ. Maga a motor teste nem érintkezik a mosógép testével. Erre egy biztonsági test zárlat van. ugyan akor egy forgó tárcsás mosogépben 2 polusu motr van ....

Tehát ott ahol az áram erösége nem életveszélyes. Es maga a szerkezet meg engedi. Olyan vilanymotorokat alkalmaznak. Amiknek egy pólusa van es a ház és a szerkezet negativ záró pont.
Pl. Egy gép kocsi bármely karoszeria testeben negativ áram állandó...tovabb megyek pl. A jáwa 250 -350 motorok pozitiz testelésuek voltak. ...szoval ezzert hívom én az indító motort egy polusinak....fereértesek elkerülése vegett
Nekem ez eléggé magától értetődő volt, mert a Bandit is új volt, két évig garis, aztán meg baszott bármi baja lenni, most meg a bömös garis és még több mint két évig garis is marad, így kókányolás a részemről kizárva. De egyébként se nyúlnék hozzá, a maximum egy fékbetét csere lenne :)
Lehet, én már nem emlékszem, de ha így van és ezt összevetem Tasi véleményével, akkor én először azt a bakelitos baszt cserélném újra..
Kezdek rászokni erre a luxusra,régen ragaszkodtam ahhoz én ugyan biz meg..............de a fenét.
Inkább fizetek.