Pedig beszállhatnál a vitába, kiváncsiak vagyunk hogyan kell összetörni többször ugyanazt a motort ekkora hihetetlen tapasztalat ellenere is mint ami neked van
Ha már nem is állok le vitázni ... mert nincs rá időm . De azért olvasom a topikot ,,és ámulok hogy milyen szak komentátorok micsoda oriási tapasztalatal .. " ülnek a bilin és unalmukban,, micsoda szakvéleményeket ráznak ki a kis uj-ból ..
Hát igen ,, mikor rá jön a tag .. melyik felit kell meg fogni a csavarhúzonak ... már mindent elhisz magáról
Ja, tudom, már tavaly is említetted. Csak azért említettem mégis, mert nagyon úgy tűnik, hogy te valami olyat keresel mint a Bandit, csak mégsem Bandit
Nyugodtan próbáld ki. Mert ki tudja lehet bejön.
Mondjuk marhára meg lennék lepődve.
Érdekes dolog, ha valaki azt mondja 1 éve hogy legközelebb egy 650-es Versysre fogok áhítozni, én arcul röhögöm.
Aztán meg hát, ha most kéne új gép, vagy ilyen max 1-2 éves, biztosan azt vennék.
De az a motor legalább úgy érződik, hogy megy. Az NC meg úgy érződik, hogy döglött simsont ostorozol.
Bandit mar volt,vmi konnyebbet szeretnek.
Amugy 2 db Honda Integrat is lattam tempot kanyarogni tobb km hosszan,meggyozo volt,kerdes,hogy az x is kepes e erre?
Ha nem lennék érdekelt benne, akkor mondanám - már mondtam anno is - hogy próbáld ki a banditomat. Ahogy hallom, meglepődnél. És most nem az van, hogy rád akarom melegíteni, mert másfél évet állt a garázsban, mire odaadtam Zöldinek, hogy adja el, hanem az, hogy a kategóriában egy nagyon jó vas, tele extrákkal és sztem tudja azt, amire vágysz. De nem akarom erőltetni, tényleg nem.
Hát igen ,, mikor rá jön a tag .. melyik felit kell meg fogni a csavarhúzonak ... már mindent elhisz magáról
és röhögni is fogok. :D
Mondjuk marhára meg lennék lepődve.
Érdekes dolog, ha valaki azt mondja 1 éve hogy legközelebb egy 650-es Versysre fogok áhítozni, én arcul röhögöm.
Aztán meg hát, ha most kéne új gép, vagy ilyen max 1-2 éves, biztosan azt vennék.
De az a motor legalább úgy érződik, hogy megy. Az NC meg úgy érződik, hogy döglött simsont ostorozol.
Amugy 2 db Honda Integrat is lattam tempot kanyarogni tobb km hosszan,meggyozo volt,kerdes,hogy az x is kepes e erre?
A 900 kenyelmetlen volt,talan a 700 asnak nem basztak el az ergonomiajat.
A 900 kenyelmetlen volt,talan a 700 asnak nem basztak el az ergonomiajat.