Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Népek, eladó egy gyári makulátlan üléshuzat mk2 banditra. ár: 5e ft
Ja, aki nem issza el! :P
Már akinek :) Van, akinek több, mint 120 :P
Van belőle majdnem száz. ;)
le kell szedni meg kell nézni mi a szösz van vele, lehet egy jó bezsírozás használni fog
Sziasztok! Komplett első kerek lámpát vennék! Ha valakinek van kérem jelezze! :)
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni kormányzárral kapcsolatosan. Egyik napról a másikra sajnos nem lehet lezárni a motort, nem tudom elfordítani a kulcsot a kormányzár pozíciójába. Javítható-e esetleg, vagy komplett zárszerkezet szükséges. 2003 1200S Bandit lenne.

Köszönöm előre is a segítséget!
Biztos hogy nem a Puffin?
Plane a simsonon,etz-n.
Nem a nm, hanem a lóerő emel..
Én nem próbáltam és nem is fogom. De azt nagyon furcsállnám ha 108 Nm nem dobná hanyatt azt a 260 kilós motort.
Nem kell kipróbálni, én már megtettem :) Egyébként simán veszi fel az elejét még kuplung sem kell hozzá :)
Van nálam egy, mindjárt kipróbálom.
Yossnak ne szóljatok!!!
Dehogynem,tepd meg a gazt es gyozod az elejet foldon tartani!
Na, az 1250-es nem csinál ilyet... Ugyanis ölég lineáris a teljesítményleadása, nincs nagy égszakadás magasabb fordulaton. Meg ugye a GSX dupla hűtése se segít valószínűleg elöl. No és persze a habtestem menetkészen 125 kilós tömege se...
Ez ez szerintem, mi csak eltevedtunk de meglepodtem hogy milyen kis eldugott nyugalomsziget van ott.
Az a Papuk hegység?
Nem tudom jártál e már erre, Jankovac, horvátország. Kb 15km murvás út, nagyon meglepődtem milyen hangulatos vízeséshez vezet. Na meg a környéken van pár jó kanyar is
Ne is mond,most ért ide a 2011-es szlovák murva után a lámpa crom karika,végre van két sérülésmentes lámpám.
Viszont csóri honda papíron jó de olyan ügyetlen az angol után mint egy kétballábas favágó a zsákbafutóversenyen Abudabiban.
Egy haver anno vett egy zsir uj etz251-est amit en hoztam haza a boltbol Szekszardrol. Bejaratas utan par ezer kmel mondja,hogy o meg nem is latta,halotta kivulrol a motorjat,nem e mennek ott oelotte vele egy karikat. Hat priman fogott meg a kuplungja,masodikban siman feljott kerekre,ha meg mar fent volt vegig kapcsolgattam negyedikig......hosszabb ideig nem orult ha fel meternel jobban megkozelitettem a motorjat.... ..........persze azota is jo cimbora, Hondajat is leteszteltem,mondta is,hogy a bandit ahhoz kepest munkagep....
Hivatalos neven zuzott ko......zuzott motor......zuzott terd......tudnek meselni....
Kell neked ugri bugrizni!
a motor nem labda nem kell dobálni ! mondjuk a dt nem is motor de na