Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja!
Mivel megy meg mennyi péz?
El biza!

Érdekel?:-)

3 éves 30.000 km, szalon állapot.
Néma sikerül...
Ja amúgy K. István telibe találtad, csak épp Magyarországon voltam és későn olvastam a hozzászólásod, de büszke vagyok magunkra! :)
Nagy nehezen sikerült eljutnom oda, hogy a féknél már mindent kizártam ami lehetséges, úgyhogy megbirizgáltam a kerék tengelyt és egy kis megmozgatás után normálisan került vissza a helyére, úgyhogy minden fasza lett. Köszi azért az együttérzést és az elméleti segítségeket! :)
1-2 mm mindig tud meglepetést okozni...
Sziasztok!

Suzuki GSF 250 '97-es motorhoz tud valaki plexit? Plusz a sebességmérőnek a plexije is el van repedve, arra esetleg ötlet?

Köszönöm!
Tán eladó a Duster? :D
Tsanyi!

Írtam mail!
Ha nem kaptad meg, keress autó ügyben!.-)

d.aty@freemail.hu
70/325-34-15

Üdv!

Daty
Taschner fórumtárs. Mány mellett rendel.
Sziasztok,
Kellene egy kis segítség. Van egy Suzuki GSX 400 Impulse-om, ami, Isten tudja miért, de nem indul. úgy tudom, hogy ennek a típusnak( és a GSF400-nak)
a karburátor a gyengéje. Tud valaki egy igazi profi szakembert aki oda-vissza vágja a karburátorokat és lehetőleg Budapesten vagy a közelében dolgozik?
Ha telo alján visszalazítod a két bilincs csavart, és lenyomod párszor az első telót -berugóztatod, akkor elvileg eltűnik az a pár mm hézag a tengely vége és a telo furata között. Most vagy be van feszítve a teloszár, ezért kerül beljebb vele együtt a féktárcsához képest a féknyereg, és ér a tárcsához. De lehet, hogy görbe a szár, és azért áll úgy...
Szóval próbáld meg kihízni a jobb oldali teloszár alját a csavar végéig, de elvileg , ha megkented a tengelyt, akkor fellazított bilincsnél is, párszor berugóztatva (lehetőleg a féknyereg legyen felcsavarozva, ha használod a féket) kimászik a helyére.
Nem ertem mit varialsz. Fek az olyan, mint a medve..... :-)
Vidd el olyanhoz aki ert hozza.
Valahol 70 és 130 között, azt sem tudom melyik kanyar
Sajnos jól van berakva, úgyhogy más a baj.
Negyven.
Szép! Mekkora a tempó?
Jol esik a szemnek!
Megvan a dolesszog,mar csak a ritmust kell megtalalnod hozza!
Nem, utána le fotoshoppolod az oldaldobozt, és annyi.
És nem nehéz így térddel tartani a motort amíg a kép elkészül?
Sumák csókos, már megvannak a képek?! Esetleg add már meg a mailcímem csirkeszárnynak :)
Soha nem vagy otthun!
Reszkess Szotyi :D
Fogod, csak told el a bringát hozzám. Hozd a haverokat, az öreget is!
Hasonlítsd össze a korábbi betètekkel, ès ellenőrizd hogy az új betètek tükörkèpet mutatnak-e egymással akár a partzilla.com oldalon szereplő gyári adatoknak megfelelően. Ha nem tèvedek, a fotódon forditva ėpítetted be a betèteket. Jobb fèknyeregbe került a baloldali betètszett ès forditva?
Bár már látnám azt a pörkölt szaftot!