Nem fogom.
Már ezt is mondták rám hogy irigy vagyok.
Ezek oka.
Meg amúgy is aszondta csak injektoros vegyél a karbis szívás.
A röhögés konkrétan volt.
Amúgy igaza van.
De ezt írtam neked , legalább egy olyan linket dobjál szerelőről aki szóba is áll az egyszerű pórnép gyermekével , és meglehet nézni referencia munkásságát !
Feltételes módban megvan a megfelelő ember ha nem boldogulnek vele.Eddig sikerült magamnak intézni bár nem vagyok akkora szaktekintely.
Csak nem ismert celeb.
Nem is viszem.
Vinnem,van különbség a szavakban.
A szereli választás is egy bizalmi kérdés se sok múlik a személyes színpatian,természetesen a szakmai tudás is fontos egy szintig.
De ha nem kedvellek valakit nem adom neki a pénzem.
És amúgy is,nem lehetsz olyan jó hogy ne legyen nálad jobb.Ha már közmondások tartunk.
Van más is a halpiacon ugyanolyan tudással.
Bármit is állít a delikvens.
Ugyan Maestro, ne idegesítsd magad, nem éri meg. Tökéletesen jól működik a "felhasználó blokkolása" funkció. Az adatlapján az "új üzenet" mellett! Néha ismételni kell, mikor gyakorolja az új acc létrehozását és valami rendkívül kreatív új nick-el próbálja újra válaszra bírni a "rajongókat"...
Csak önfényezés ? Mikor más után helyrehozza a gányolást más motorján ? Ez valami képzavar nálad vagy a tudást tapasztalatot irigyled ! Mondjuk ezt megérteném!
Pedig nekem oszt egy fia multam sem volt 2006-07-ig.De jövőm az van.Simsonom se volt.Jééééé.Nagy cucc.
Amúgy hülye közhely.Egy ujszülöttnek ne lenne jövöje?
Mert neked se lenne semmi fostaligád , ha akkor nem jönnek be az első 70-80 -as használt vasak ! Mint ahogy a szerelők sem szereztek volna tapasztalatot ! És ha még nem hallottad volna a közhelyet Multad nélkül nincs jövőd !
Ezért vagyok a sportmotoron,kizárólag.Barátszerzés miatt.Egy okos ember mondta...............vagy egy keszeg kérödzö,már magam is elfelejtem.
Amúgy mint észérv azt mondom rohadtul nem fontos mi volt a 90-es években egy ember életében,csak neki.Nekem miért lenne?
Valóban fontos volt a 90-es évek idején itthon elég gyerek cipőben járt , és gondolom ha téged hívnának barátok te is mentél volna ! Ja hogy ehhez barátok kellenek ?!
Már ezt is mondták rám hogy irigy vagyok.
Ezek oka.
Meg amúgy is aszondta csak injektoros vegyél a karbis szívás.
A röhögés konkrétan volt.
Amúgy igaza van.
Csak nem ismert celeb.
Vinnem,van különbség a szavakban.
A szereli választás is egy bizalmi kérdés se sok múlik a személyes színpatian,természetesen a szakmai tudás is fontos egy szintig.
De ha nem kedvellek valakit nem adom neki a pénzem.
És amúgy is,nem lehetsz olyan jó hogy ne legyen nálad jobb.Ha már közmondások tartunk.
Van más is a halpiacon ugyanolyan tudással.
Bármit is állít a delikvens.
Hogy kitünj a többi közül azt hívják reklámnak.
Van sok eszköze.Ez is az.
Amúgy hülye közhely.Egy ujszülöttnek ne lenne jövöje?
Amúgy reklámnak nagyon eltalált és tökéletes.
Amúgy mint észérv azt mondom rohadtul nem fontos mi volt a 90-es években egy ember életében,csak neki.Nekem miért lenne?