némely járgány kivánja hogy pár decivel többet kapjon főleg olyanoknál akik nem ritkán csak egy keréken gurulnak.1-2 deci még nem oszt-szoroz de ha jóval több akkor inkább engedj le annyit belőle.nekem is elvileg 3.8 megy bele,ha a hűtőből is kiengedtem akkor nem elég 4 liter.Ezért is igaz az általános technika hogy nívó szerint töltjük.Ami így rá van írva vagy mondják csak tájékoztató
Sziasztok! Olajat cseréltem, lehet hogy egy kicsit több ment bele mint kellett volna. 3,3 litert raktam bele, ami a blokkra is van írva, de az ablakocskán fullon van, nem látni a tetejét. Valamint a próbakör alatt csak gázfröccsre tudtam ürest rakni. Ötlet? Esetleg károsít valamit, ha bennehagyom amíg meg nem eszi a felesleget? (előtte jól ki volt csöpögtetve, nem marad benne semmi, szűrő is új)
Siheder koromban volt egy Simsonom (ma is van, de nem ugyanaz). Annak az első sárhányóján hátul van egy műanyag sárvető elem. A kutyánk - egy végtelenül kedves Samoyed- lebírhatatlan késztetést érzett annak az egy elemnek a megrágására. Mikor a 4.-5. darabot cseréltem (mivel elég ronda volt megrágva) be kellett kennem erős pistával a cuccot, hogy leszokjon róla. Ilyen is van :-) :-)
Na pont ezt szívtam meg én is. _Van egy QD blokk alatti sport dobom, amit el akartam adni. Előbányászom, hogy lefotózzam és látom potyog belőle a szotyi héj gazdagon. Rázogatom, azt egyszer csak belülről kolompolás, hát a kis rohadék nem bevitt egy diót Most visszatettem a földre a dobot, hátha kizabálja, mert az istennek se jön ki a labirintusból, így meg nem lehet eladni
Eladó lenne egy 1200-es Banditra való plexi. Illetve egy 1250-es Bandithoz való felsó kormánykifli
Áruk megegyezés alapja.
Köszönöm
Kurvajo volt ledumalni a keresztapaval az erdoben.