Tekintve hogy a 650-el is nagyobb tapasztalatom van már mint Neked bármelyik gépeddel nincs jelentősége, főleg nem csajozásnál, sohasem szorultam ilyesmire. Azért szeretlek ám, ne szomorkodj!
Azt a részt, hogy "Nekem" direkt hagytad ki? Miért akarnálak bármiről meggyőzni? Te kimotoroztad a 650-et (gondolom), ezért kell az 1250! Majd ha én is tudok annyira, megkérdem Zolit milyen Triumph-ot vegyek következő lépcsőnek. Ja, várj, nem is, már tudom: semmilyet!
Mai nap hirdetése (nekem)!
http://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/Ural_Motorkerekparhoz_Fogaskerek_47073110.htm?first=1
Kategória:gyújtás!
"valamilyen fogaskerekek !!! Valószínű,hogy a töltést vezérli !"
Azért az oroszok csak tudtak valamit!!! (fogaskerékkel vezérelni a töltést!) ;-D
Bírom azokat akiknek fogalmuk sincs mit birtokolnak, milyen szar állapotban van, de sok pénzt kérnek érte!
Minap megbízásból kellett vennem az ebay-en egy hidraulika szelepet. Német fickó: lecseréltem, mert csepeg, el van repedve a ház...de lehet valaki meg tudja csinálni...50€-ot kérek érte! 80-ért lepróbált működőt kapsz, és miden valószínűség szerint nem javítható , mert veszik a használtat mint a cukrot még 100€-ért is, mert 250€ az új...
Sajnos a gépem 600 km-re van tőlem, így nem tudom megnézni és neten sem találtam adatot...
Nem tudja valaki, hogy a gyári hátsó indexek sárvádőre felfogatásához milyen átmérőjű furat kell?
Ismét lefelejtetted a végéről: "Szerintem"
A GSXF-nél NEKEM jobban Bejött a kisebb, a mai napig jó döntésnek tartom, csak hogy pukkadj!
A lényeg (amiért írtam) olyan típusról regéltél (ismét) amin 1m-t sem mentél...
A legutobbi gumikeped nem errol arulkodott.
A kozepet jol lejartad.
Meg a szlogent.
"a kicsi ugyanolyan jo mint a nagy,a kicsi ugyanolyan jo mint a nagy"
Hatha bejon egyszer.
A csajoknak.........
pizsamat es papucsot hordasz?
http://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/Ural_Motorkerekparhoz_Fogaskerek_47073110.htm?first=1
Kategória:gyújtás!
"valamilyen fogaskerekek !!! Valószínű,hogy a töltést vezérli !"
Azért az oroszok csak tudtak valamit!!! (fogaskerékkel vezérelni a töltést!) ;-D
Bírom azokat akiknek fogalmuk sincs mit birtokolnak, milyen szar állapotban van, de sok pénzt kérnek érte!
Minap megbízásból kellett vennem az ebay-en egy hidraulika szelepet. Német fickó: lecseréltem, mert csepeg, el van repedve a ház...de lehet valaki meg tudja csinálni...50€-ot kérek érte! 80-ért lepróbált működőt kapsz, és miden valószínűség szerint nem javítható , mert veszik a használtat mint a cukrot még 100€-ért is, mert 250€ az új...
Ez meg az EN VELEMENYEM.
Csak hogy ne emlitsd.
Es honan veszed hogy nem mentem raptorral?
Hol irtam?
Nem tudja valaki, hogy a gyári hátsó indexek sárvádőre felfogatásához milyen átmérőjű furat kell?
A GSXF-nél NEKEM jobban Bejött a kisebb, a mai napig jó döntésnek tartom, csak hogy pukkadj!
A lényeg (amiért írtam) olyan típusról regéltél (ismét) amin 1m-t sem mentél...
Arra meg tökéletes