Én is beinditotam múltkor és nem ment egy henger,3 hete pihent azt hozzá kell tennem,aztán 15 perc járatás után helyre jött kivetem a gyertyákat megtisztitotam tiszta korom volt mert csak járatam nem mentem vele,szerintem menni kell vele pár km,vagy be se inditani
Üdv Banditák, Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Sok helyen olvastam, hogy a téli pihenő alatt be kell indítani párszor a vasat.
Nálam sajnos csak zárt helyen van, ami fűtve nincs. Akksit kivettem, kipufogót bedugtam, letakartam, ennyi.
Azonban a minap egy autószerelő ismerős azt mondta, hogy marhaság ez az üresben járatás, mert nem tud úgy rendesen kiürülni a dob, lerakódik, pára lecsapódik, inkább ártok vele, mint használok. Ha nem gurulok vele pár kört, akkor inkább be se indítsam.
Akkor most mi az igazság? :) járassam üresben néha a téli pihenő alatt úgy 15 percet, vagy ne? Gurulni nem igazán akarok ebben a takony időben (na nem magamat féltem a hidegtől, jó részt most is egy rozoga robogóval járok, csak nem akarom össze ganézni a vasat :D).
Köszöntem,
Zoli
Igen trafós...Bizonyára meg pusztulhat egy barátom motorjában cseréltem gyertyát és ott a 4-ből kettő nem volt visszatolva rendesen ki is hagyott néha egy henger. Aki előtte cserélt gyertyát nem tolta a helyére rendesen.
Sziasztok lemostam a motort h elrakjam ,nemrégiben vásároltam. És most meg nem indul az onindito pörget és ennyi? Lett szerintetek valami komolyabb baja?
...ui, hova lett a linkelés lehetőség?