Érdekes, nekem még a sisakomat sem kellett levennem a nyáron Ártándon. Kérdeztem tőle, de csak legyintett, hogy menjünk a fenébe (3 db szakadt kicsi motor, 4 fővel).
vagy 2 hónapja felfokozták az ellenőrzést a román határon asszem be is szkennelik a papírokat elkérnek forgalmit stb benéznek a csomitartóba mondjuk azt szinte 2015 elejétől csinálták szúrópróbaszerűen mert valakik gyereket akartak kivinni a csomagtartóban, karácsony előtt dec 19 vittem a muttert debreceni reptér odafele 45 perc visszafele 7 óra volt.... jöttek haza külföldről a szakképzett mosogatók
Hasznald, engem a 2ev alatt 1x allitottak meg a hazunk elott azzal az indokkal hogy miert nincs rajta sportdob. Evi 10ezer folott mentem, tehat nem azert nem allitottak mert nem motoroztam :D
Szinte biztos hogy nem fog senki buzeralni ha normaisan motorozol. Persze ha ez a kis lehetoseg is aggaszt akkor nem szoltam :)
Szinte biztos hogy nem fog senki buzeralni ha normaisan motorozol. Persze ha ez a kis lehetoseg is aggaszt akkor nem szoltam :)