tele volt a karbim trutyival kitisztíttattam + karbi szinkron
szépen jár, indul úgy, megy mint az álom
tegnap megkaptam jól meghajtottam és azt vettem észre hogy egy kicsit jobban melegedett ez nyilván szubjektív lehet a melegedés azért van mert túl szegényre hangolták?
Amúgy én simán elvagyok 40m2 lakásban, csak legyen hozzá egy ugyan ekkora garázs...
Mikor kiköltöztem 24 m2-en laktam a páromma (400€-ért)...hogy nagyobba költöztünk késöbb, csak az ö ruháinak, meg cipöinek lett több helye...
itt is megfigyelhető a barázda egyik oldala gömbölyödik a másikon lesz egy él , a kockásodás is normális ha túl sok az egyenes , nekem is szokott de ha veszem a fáradságot akkor eltűnik hamar
Ismersz, ha tudom írom, ha nem tartom a pofám!
Nem nagyon jön át a kép, de hogy a belépö éle a mintának sorjás, a kilépö meg le van gönbölyödve az szerintem teljesen természetes, a terhelés miatt van kigyorsitáskor...
Ezt kitől kérdezted Zoli?
Ha tőlem, akkor a válasz az, hogy a koptató csavarok fele van meg már csak!
Ha ettől lejjebb fektetem, már bukta van, mert megdobja a lábtartó!
Én tényleg nem vagyok egy márka buzi, de meglepődve olvasom, hogy itt a nagy többség milyen racionálisan tud gondolkodni . Gondolom ezen hozzászólók kivétel nélkül 40m2-es lakásban laknak, mert annak kicsi a rezsije és minden létszükséglet megoldható benne és aki esetleg nagyobban azt egy arrogáns pökhendi fasznak tartják
Tényleg a többségnél ennyire csíp a pisi?
Igazad van,egész napos motorozás után a Banditról én is elgyötörve szálltam le.A bmw-ről meg szinte fitten,viszont itt volt- van pár embernek,elég sok gondjuk van most már,pedig annó újonnan vették.Ugyanezt a kényelmet nyújtja a nagy Tehén is és nem nagyon kell fosni a technika ördögétől.Ezen nem gondolkoztál?Egyedül a tiltást kell kivetetni 1-es 2-esnél és máris jobabn megy,fitten üdén szállsz le róla és van már elektromos futómű állítású is,de sztem feleslege mert a futómű 5-ös ezeken a jó magyar utakon,még a BMW-hez képest is. A fék is szuper, Sajnos ez sem olcsó...,de a banditon ekkora nagy darabok mint én csak szenvednek egy egész napos túrán.
szépen jár, indul úgy, megy mint az álom
tegnap megkaptam jól meghajtottam és azt vettem észre hogy egy kicsit jobban melegedett ez nyilván szubjektív lehet a melegedés azért van mert túl szegényre hangolták?