"Zell am See Glockner végig, és a Maltatal. 400km kb"
ahhaaaa...két éve volt egy olyan napom, hogy Turracher Höhe, Nockalm, Malta, majd vissza ugyanez. Kb 240 km. A végén vágytam egy kilométer egyenesre, másnap izomláz az alkaromban. Aláírom, hogy én vagyok a puding, de ennél többet ilyen környezetben, ahol képtelenek egyenes aszfaltot fektetni - áldassék a nevük- én nem vállalnék.
Igazabol egyik sem erdekel egesz ausztria nem erdekel. Nem tetszenek a savallo keritesek. Inkabb mennek a balkanra, de oda apuek nem akarnak, es ok tankolnak ugyhogy muszaj veluk tartsak
Én úgy terveztem nekünk, hogy a szállást nem Blednél, hanem Villach vagy még inkább északon keressük, mert egy nap alatt végig tudunk akkor menni a Zell am See Glockner végig, és a Maltatal. 400km kb. Másnap Mangart onnan az olasz part vagy még valami kanyargós út és akkor hazafelé kell nézni még valami jó utat
Olajcsere előtt állok. Amikor megvettem a gépet az olaj és szűrők csere megvolt.
A könyve szerint bár olajat 6e, olaj- és légszűrőt 18e-ként kell(ene) cserélni.
Gondoltam, ha már az olajat cserélem, akkor az olajszűrőt is.
De mi a helyzet a légszűrővel? Csak nézzem meg, óvatosan fújkáljam meg és vissza, ha nem szakadt és nem nagyon koszos? A gyakorlatban milyen időközönként érdemes cserélni? 18e-t nem várnám meg vele, de azért nem akarom 5-6e-ként sem cserélni ha már ilyen hosszú időközt írnak elő.
Ezért van idén "B" terv, mert tavaly az egy hétből hármat átsöröztünk, a maradék négyen meg legalább a felét végigáztunk :-(
A tervezett 3000 km-böl lett 1700..
Száz szónak is egy a vége,sztem úgy kell használni,hogy lazán fusson a motor,sosem erőlködjön,inkább forogjon......mégis talán olcsóbb hátsógumikat cserélgetni mint fogaskerekeket.....
Akinek lég-olajos 1.2-ese van, az megtenné nekem, hogy letekeri az
olajbetöltő sapkát és megnézi, hogy mennyire távolodik el a
kuplung záró tárcsája kiemeléskor ? Elég nekem szemre... vagy ha befotóz
valaki a lukon elengedett és kiemelt állapotban, az is jó. Az volna a legjobb.
erről beszéltem én laikusként nem tudom eldönteni melyik jó melyik sorjás vagy pittinges
nem eladni akarom nagyon elégedett vagyok vele csak a búgás zavar
ahhaaaa...két éve volt egy olyan napom, hogy Turracher Höhe, Nockalm, Malta, majd vissza ugyanez. Kb 240 km. A végén vágytam egy kilométer egyenesre, másnap izomláz az alkaromban. Aláírom, hogy én vagyok a puding, de ennél többet ilyen környezetben, ahol képtelenek egyenes aszfaltot fektetni - áldassék a nevük- én nem vállalnék.