Sosem a havi bejövő a gond.(vagyis azis de ez más)
Hanem ami a végén megmarad.És azis mind megy beforgatva a dologba.
A bérleti díjam több mint ezek a számok.
Ésakkor iparűzésitől a kamarai tagságon át az szja-ig az egész csomaggal tele a @öm.
elöször is már fel nyomták és el is vitték a buellemet 5 milla
ma már ha be is jönnek nem tudnak mitt el vinni mert nincs mitt pár villás kulcs és egy furó meg két menet metszőért ................ és körbe van kamerázva minden .
Lehet. Nem tudom, nekem ez fura. Egyébként a kupakon van egy levegőző lyuk. Gondolom én :) De ha nem ér fel a folyadékszint a kupak tetejéig, akkor leállítva mitől megy fel? Leállítást követően 20-30 percen belül sosem látok ilyen könnyezés nyomokat. Mindig csak másnap
Rossz a sapka tömítése, mikor leállítod egy darabig kicsit nagyobb a nyomás normál esetben, persze ha forralná akkor nyilván olyankor lenne nagyobb a nyomás, de alaphelyzetben amíg megy a szivattyú addig kisebb is a nyomás, de leállítás után a hengerfej még tovább melegszik ami növeli pár percig a nyomást.
Na akkor szakik, szakmázzunk. A Piaggio NRG-m hűtővíz betöltő kupakjából könnyezik a víz. De. Ezt csak leállítva csinálja! Menet közben soha, csak amikor kitolom a garázsból, akkor látom a nyomait, néha még nedves. Nem kimondottan folyik, csak pár csepp végiggurul az idomon. Kitekertem, nem volt csurig, de leszívtam belőle vagy fél decit. De ugyanúgy csinálja. Menet közben a vízhőfok jelző középen van, nem melegszik. Mi a tököm lehet ez?
Csak jóindulatból mondom ezeket nyilvános fórumon ne hangoztasd.
Nekem 50-ezrembe került az hogy az öcsém kitolt egy szekrénysort és pont látta egy nav-munkaügyi-vám csapat.
ígazad van a télen mikor ép hogy csinálok 5 -6 motort éhen halnék ............. de ne feled .............. 12 szolgálatott le nyomok fele éjszaka és tudod hányszor nappal szerelek este meg megyek vasutra ... reggel haza ..... egy jó kávé és folytatom a szerelést ?
szinte így megy egész szezonba ...... már kéütemüt robogot nem is válalok már lassan keten a fiammal kevesek vagyunk .. söt már a lányom is be áll el mosogat rendet rak stb
Itt a lényeg, ez nem főállás így nyugodtan lehetsz olcsó, jobb és tisztességes egyszerre......,de ha nem lenne a máv akkor is így lenne? Minimum az olcsó el kéne, hogy tűnjön a szolgáltatásból.
Ismerem a zseles cuccot.
Matracokba epitik eloszeretettel.
Meg lehet radumalom az eflgyik gyartot hogy adjon mintat mondjuk egy 40 centit.
De meg nem szantam el magam.
Tok mrgvagyok a gyari sima ulessel is.
tönkremenni ? nem ismerem a szót motorszerelgetésből élek nincs más melóhelyem és nem is keresek, nincs lux nincs kényelem nem dúskálok de munka van és csurran cseppen na meg azzal foglalkozok amit szeretek a többi meg le van b@szva
Hanem ami a végén megmarad.És azis mind megy beforgatva a dologba.
A bérleti díjam több mint ezek a számok.
Ésakkor iparűzésitől a kamarai tagságon át az szja-ig az egész csomaggal tele a @öm.