78, de mindkettő zselés. Nagyon megérte rá beruháznom. Én is és az utasaim is szenvedtek a gyárin. Ez a múlté. Hurkatöltő pedig marad. Én is tudom hogy nagy, de szeretem a csendes motort, ráadásul folyamatos munkarendben dolgozom, 7végén, ünnepnapon rendszeresen jövök-megyek éjjel meg hajnalban. Tekintettel kell lennem a szomszédaimra is. De a fő szempont az, hogy én halkan szeretek motorozni.
Olcsóbb volt mint a Tommot. Nem is kevéssel. Amikor csináltattam, a Tommot 100 alatt meg sem állt volna. Amúgy az enyém akkor 78 volt. Hasonlítsd össze a két honlap árait és megtudod mi a jelenlegi helyzet.
Nézd át a honlapjukat, sok szép és nagyon kényelmes alkotásuk fent van referencia munkaként. Megtalálod az árakat. Hibátlan, rendkívül becsületes munkát végeznek!
somotokarpit.hu
Sziasztok!
Csatlakozom én is csabu987-hez, megcsináltattam a Somotonál az ülés komfortosítást. Én anyagi okokból nem kértem bele zselés betétet, de így is nagyon kényelmes lett az eredetihez képest. Ja, ez nem egy fizetett hirdetés, tényleg jó lett!
Sógorom egyből beleszeretett a hangjába és elhitte, hogy gyárilag ilyen. Utólag már kiderültek az ara utaló nyomok, hogy feltehetően eldőlt, vagy inkább egy kisebb esés történt a jobb oldalára. Szerencsére a vázon nincs esésnyom, a fényezett felületek nincsenek gittelve, vagy újra fényezve. Egygazdásnak tűnik és minden egyéb tekintetben kiváló állapotú. Mondjuk az én esztétikai érzékembe ez a lódarázs kinézet nem fér bele és addig csesztettem a sógort, hogy már az övébe se.
Sógorom részére keresek Suzuki GSF 650s (2007) -hez fejidomot.
A fotókon látható - általa nemrégen Gyulán vásárolt - motor maradék fejidoma helyett kellene neki valami normális.
Elérhetőségem az adatlapomon.
Olyat válassz ahol nem kell emberekkel foglalkozni.