Ezert mondom, hogy csereld fèl a gyergyakat, lehet vissza kell vagni a pipanal a kabelbol...2-3 pipakat felcserelni...
Meg toljal bele spuri adalekot...
Nem akarom nagyon megbontani, csak amennyire nagyon muszáj. Csak előbb legyen átírva. Az előző tulaj kicsit összeakasztotta a bajszot a NAV-val, picit félek, hogy nem engedik átírni, persze a tulaj letette a nagyesküt, hogy a gép tiszta. Meglátjuk...
Szerintem egy próbát megér a "játék" UH mosó, elvileg kavitáció ott is fellép, így tisztítani is tud, a kérdés hogy mi fér bele, mennyire lepi el a cuccot folyadék.
Szerintem mielőtt elbontod, meg kéne nézni a gyertya színét, meg felcserélgetős stratégiák megcsinálni...lehet szar a gyertya, pipa, kábel...
Mérni egy kompressziót...
Nézni egy úszószintet, lehet túlfolyik...
Örülök, hogy van még aki emlékszik rám, három év kihagyás után.
Tegnaptól van a garázsban egy 98-as 1,2-es bandit, kell vele foglalkozni egy kicsit, melegen a 3. henger kihagy.
A család növekszik, köszi a kérdést. Lányom 13, fiam 10 most. Még mindig kompromisszumot kell kötni a hobbi és a család között, persze a család az első, úgyhogy többnapos túrákról egyenlőre szó sem lehet.
A karbi pucolásra visszatérve, az ékszerekhez használatos ultrahangos tisztító, a hozzá való folyadékkal jó lehet? A sok infótól most csak bizonytalanabb lettem.
Èn volt hogy spec elektronikai iparban használt löttyöt használtam, de kipróbáltam az ultrahangos mosómban a sima mosogatószert is. Zöldi ásztatásra kísérletezett a spurival, jók a tapasztalatok, csak ahhoz nagyon drága...volt aki etanolba rakja a cuccot északára, vagy petróleumba...
Azért lehet látni, hogy réz oxid nem olyan könnyen jön le, és ha végiggörgeted a galéria képeket, akkor láthatod, hogy a kis furatoknál dörzsárat voltam kénytelen használni...persze ez egy igazi állatorvosi ló volt, igen elhanyagolt állapotban, de ahogy mostanság kommentelnek róla, egyre több ilyen eset üti fel a fejét sajnos.
Mid van most? Felcseperedett már a család?
Sziasztok, ha minden jól meg, jövő hétvégére lesz egy 600N a háznál. :) Ehhez érdekelne topcase + doboz és oldaltartó is akár, ha van valakinek elfekvőben esetleg. Vagy ha tudtok olyat aki gyárt, és meg is nézhető legalább képen előre ;) Köszi :)
Mindenképpen alapos munkát szeretnék végezni ha már belekezdtem illetve lassan a végénél járok. Úgy veszem észre csak ott van jelenleg benzin ahol annak kell lennie. Mind1 az úszóházak üresek. Beszélek szerelővel minél előbb a karbisor felújításról és beállításról. Úgy érzem még lesz egy nagyobb kiadás a gépre, de legalább mostmár talán eljutok arra a szintre, hogy csak menni kell majd vele és a kötelező szervízek.
8400/7300 Huf