Mostanság városban leginkább, de mivel 14ezer van benne, elgondolkodtam a gyertyán is meg a légszűrőn is.
Akkor a másik kérdés: melyik kereskedésnél érdemes légszűrőt venni? Nem sok kedvem van 1 hónapot várni rá... Illetve érdemes az utángyártottat venni vagy inkább a gyári? A gs500-nál tökéletes volt az utángyártott és jóval olcsóbb, de ennél nem tudom.
Attól függ hol használod, aki homokdűnék között lakik annak sokszor 10 alatt telemegy míg a hegyekben lakóknak bőven jó a 18 is. Megnézed és ha koszos cseréled. A gyertyát meg érdemes betartani, de ha nem akarod azzal sem lesz nagy gond. A K7 utániak nem annyira érzékenyek erre mint az elődök.
650-es vizes Banditnál mennyire fontos 12ezrenként cserélni a gyertyát? Megeszi ennyi idő alatt vagy ennél is elmegy 18-24ezret?
A légszűrő 18ezres csereciklusa viszont nekem kicsit soknak tűnik. Elmegy ez 18ezret? Persze 6ezrenkénti tisztítással.
erre csak azt tudom mondani mikor feszengett az egyik ismerős hogy neki nincs szüksége tükörre mert mindenkinél gyorsabb , a másik neki nincs szüksége első kerékre se mert mindig egykeréken megy , én meg nekem kerekek se kellenek mert mindig az oldalán csúszok
azt hittem anglia , nem az ? de ezek a mai jányok felfele köszörültem a lábtartót a 47 es szartaposómat nem tudtam már hova rakjam de egy szóval se mondja hogy lassabban
Jo utat.
Akkor a másik kérdés: melyik kereskedésnél érdemes légszűrőt venni? Nem sok kedvem van 1 hónapot várni rá... Illetve érdemes az utángyártottat venni vagy inkább a gyári? A gs500-nál tökéletes volt az utángyártott és jóval olcsóbb, de ennél nem tudom.
A légszűrő 18ezres csereciklusa viszont nekem kicsit soknak tűnik. Elmegy ez 18ezret? Persze 6ezrenkénti tisztítással.
A generátorfedé meg a tank előbb ér le mint a lábtartó.