Jól emlékszel, az adatlapomon össze is tudod hasonlítani a különbséget. Egyszer láthattad is a régit. Az idén az ERW-en egy nap gurultunk Veletek.
Üdv.: Tibi
Én ugye még tavasszal vettem........(vettetem)
Azóta az összes nagyobb guruláson fent voltak........az oldaldobozok TUTIRA, mert ugye a Lengyel rémtúrára is ezt vittem.....
Tökig pakolva, zötykölödve, száguldozva nálam SEMMMMMMMI problémája nincs.
És nincs pluszban csavarozva.....gumipókózva.....
Simán felcsattintopm és kész......
A GS-en LOUIS-os kis dobozok voltak...
Azzal annyi a gond, hogy a leszedő gomb - BELÜL van....vagyis ahoz hogy leszed, ki kell nyitnod a doboz..
A fényképalbumomba lehet csemegézni és igazságot keresni, hogy TÉNYLEG ott volt minden nagyobb turácskánál.
Ebben mi az akció?
Biurom az ilyeneket:-) HŰŰŰŰ de nagy akció....azt megrendelik neked, csak lenyúlnak egy kis plusz pénzzel.
Amugy a Gs500 topicban épp ezzel volt a baj - mert nem volt.....azt volt....azt mégse......egy cimbinek meg bent volt a boltba a pénze vagy 2-3 hónapot.
Nagyon szépek ezek a kidörrentők,és az össz képen is javítanak,kimondottan dögös lest tőle a nagy vas. Az áruk viszont horror lehet. Én nem adnék 100-120 e ft-ot értük, max magyar dobokat veszek 40-50 rugóért, vagy használt külföldit.
Most nemrég jöttek ki az R-77 slip-on-ok a bandira....brutálisak lehetnek...
Már nagy alkudozásban vagyok egy-két amcsi céggel akik tudnának ilyet haza küldeni...
Amint van hírem megosztom
Hali ! Nagyon szép a motor. Annyit kérdeznék,hogy mennyibe kerül ez a plussz idomzat? Nagyon sokat dob a motoron esztétikailag, érezhető valami egyéb pozitívum is ,vagy csak a külalak. Egyépként már azért is megéri.Üdv: Szabi
Jól látod 4 csavarral van felfogatva, plusz a két oldal alul összefogatva egymáshoz. Az illesztés úgy van megoldva, hogy a felső rész be van bújtatva a fejidom alá, így nincs rés, ahogy ezt führer is írta.
Most csak ilyen képeim vannak, hétfőn tudok küldeni ennél közelebbit, ha akarod.
De igy már láttom:-)
Színt cseréltél......
Ezüst - feketéből ------ Fekete Ezüstbe:-)
Amugy ez a terv:-)
Ha ugyis a gyári számokat...stb nézik, akkor leirom egy papirra hogy mi van a gyári csővőn és télen belenyomatom ebbe is........
Jól emlékszel, az adatlapomon össze is tudod hasonlítani a különbséget. Egyszer láthattad is a régit. Az idén az ERW-en egy nap gurultunk Veletek.
Én is úgy látom, és a depressziónak is nyoma veszett hírtelen
38-ért.........
http://www.akmtmedia.
extra.hu/...
Október 5.-én lesz 1 éves a moci....és jelenleg benne van 16700km
A doboz eddig olyan 5-6000-ret volt fent..........
Talán mert hülye a tulaj?
Én ugye még tavasszal vettem........(vettetem)
Azóta az összes nagyobb guruláson fent voltak........az oldaldobozok TUTIRA, mert ugye a Lengyel rémtúrára is ezt vittem.....
Tökig pakolva, zötykölödve, száguldozva nálam SEMMMMMMMI problémája nincs.
És nincs pluszban csavarozva.....gumipókózva.....
Simán felcsattintopm és kész......
A GS-en LOUIS-os kis dobozok voltak...
Azzal annyi a gond, hogy a leszedő gomb - BELÜL van....vagyis ahoz hogy leszed, ki kell nyitnod a doboz..
A fényképalbumomba lehet csemegézni és igazságot keresni, hogy TÉNYLEG ott volt minden nagyobb turácskánál.
Banditát volt nem?
Biurom az ilyeneket:-) HŰŰŰŰ de nagy akció....azt megrendelik neked, csak lenyúlnak egy kis plusz pénzzel.
Amugy a Gs500 topicban épp ezzel volt a baj - mert nem volt.....azt volt....azt mégse......egy cimbinek meg bent volt a boltba a pénze vagy 2-3 hónapot.
http://www.louis.de/_3088e70c0...
(2x kattints...)
A louisban 60 euró (kb. 16000ft) /db
Már nagy alkudozásban vagyok egy-két amcsi céggel akik tudnának ilyet haza küldeni...
Amint van hírem megosztom
Nem hiszem hogy emiatt valami változna a motoron....talán kicsit jobban szétválaszcsaja airt
amint elviszik a mocim ...hát hogy is mondjam....megvan az útód
Jól látod 4 csavarral van felfogatva, plusz a két oldal alul összefogatva egymáshoz. Az illesztés úgy van megoldva, hogy a felső rész be van bújtatva a fejidom alá, így nincs rés, ahogy ezt führer is írta.
Most csak ilyen képeim vannak, hétfőn tudok küldeni ennél közelebbit, ha akarod.