Kétféle Brigéciol létezik.
A régi "Brigéciol D3", és az új pedig "Brigéciol 2000" néven fut. A régi nem környezetkímélő, de hatékony, az új pedig környezetkímélő, de koszt is kíméletesen a helyén hagyja.
Na most akkor döntse el mindenki, hogy melyiket használja.
Azért a gázolaj (szerintem) nem annyira hatásos!,de jobb híján.Viszont a környezet védelem szempontjából nem mindegy,hogy mit mosunk a csatornába,vagy a kertünkbe. Nem vagyok egy tudatos körny.védő de oda figyelek,főleg ha semmibe nem kerül,csak egy kis odafigyelésbe. Üdv. Szabi
Szerintem "brigéciol",(ha jól írom,már biztos elkentem egy hektót de soha nem olvastam el pontosan a nevét).Mindíg ezt használom,szerintem jó,lehet ecsetelni,vagy fújni,kinek mire futja.Vársz vele 5-10 percet és ha van lehetőséged forró vizzel levereted a problemás területet,persze a hideg víz is jó de hatásosabb a meleg. Garantáltan tisztít és valamennyire környezet barát is.Üdv: Szabi
Háát én nem nagyon értek hozzá,de:kicsit szélesítette vastagította,puhította,meg 1 kicsit változtatott a szögén,de ezt csak jobban a hátsón,1 kicsit látszik a képen,az adatlapomon.
Nincs valakinek egy eladó fehér...átlátszó indexbúrája? elvittem egy madárnak látszó alacsonyan repülő ojjektumot és összetört...
sajnos a madárnak leves...amúgy más baj nem lett....mondjuk jól megijedtem
A régi "Brigéciol D3", és az új pedig "Brigéciol 2000" néven fut. A régi nem környezetkímélő, de hatékony, az új pedig környezetkímélő, de koszt is kíméletesen a helyén hagyja.
Na most akkor döntse el mindenki, hogy melyiket használja.
Norbu:
Szép munka az az ülés. A két banditon ugyanaz az ülés van, vagy mindkettőt átalakíttattad?
Ezt tényleg mondták már többen.Érdekes,hogy az újabb a kényelmetlenebb...
Itt új vagyok, a bandit.hu forumon már ismernek.
Norbu!
Leglább a receptet mondd el! Hátha másnak is van kárpitos ismerőse.
Esetleg alternatíva
Nincs valakinek egy eladó fehér...átlátszó indexbúrája? elvittem egy madárnak látszó alacsonyan repülő ojjektumot és összetört...
sajnos a madárnak leves...amúgy más baj nem lett....mondjuk jól megijedtem