Sracok, a ti hatsotok mennyit bir egyhuzamban? Nekem 150 km utan mar sajog, pedig nincs nagy hatsom. Bagster ulesekkel kapcsolatban van tapasztalatotok?
Sziasztok! Rég jártam erre. Időközben dobtam egy kisebb túrát: 2400 km (BP - Rijeka - Trogir - Split - Korcula - Dubrovnik - Kotor - Petrovac - Podgorica - Belgrad - BP). Nagyon jó bolt, leszámítva Szerbiát....Van élményetek onnan? Nekem nagyon gáz volt és mindenkit lebeszélek róla. Horvátország és a Montenegrói tengerpart viszont szuper.
Ha valakit érdekel esetleg nekem is van eladó doboztartó konzolom (két oldalsó és hátsó). A motorhoz adták de eddig nem használtam meg szerintem ezután sem fogom. (gsx/bandit)
A GIPRO beszerelése kb. 20 perc esetleg a gari miatt érdemes szakszervízben szereltetni. Egyébként pedig a váltó felöli oldalon az ülés alatti burkolat alatt van a csatlakozó amit széthúzva csak közé kell illeszteni a GIPRO-t.
Ez után egy állandó + az aksiról és kész. Tanítani nem kell tudja a dolgát.
Sok szerencsét hozzá, nekem eddig bevált. A TRE funkció használatakor az volt a tapasztalatom, hogy az alapjárat sokkal egyenletesebb lett, de a motor nehezebben indult.
en most dontottem, hogy a motorozas lesz az elso helyen. de ha minden meglesz amit terveztem, marmint a nagyszerviz, meg a ruhazat, akkor johetnek az effekt pedalok :) .
Érdekes, hogy a motorosok szeretik a zenélést, főként ennyi banditos zenés ember egy helyen!
Én is zenélgetek, bár mi már zenekarral nyomjuk 3 éve. Jó dolog, nah meg a motorozás mellett néha nehéz eldönteni hogy melyikbe menjen a sok píz, mert sajna egyik se olcsó buli...
Ezt az elérhetőséget keresem.
A GIPRO beszerelése kb. 20 perc esetleg a gari miatt érdemes szakszervízben szereltetni. Egyébként pedig a váltó felöli oldalon az ülés alatti burkolat alatt van a csatlakozó amit széthúzva csak közé kell illeszteni a GIPRO-t.
Ez után egy állandó + az aksiról és kész. Tanítani nem kell tudja a dolgát.
Sok szerencsét hozzá, nekem eddig bevált. A TRE funkció használatakor az volt a tapasztalatom, hogy az alapjárat sokkal egyenletesebb lett, de a motor nehezebben indult.
Bécs-Bp 500km= 30L benzin= 10000ft
Ha 38 alatt adják itthon, akkor megéri :D
Én is zenélgetek, bár mi már zenekarral nyomjuk 3 éve. Jó dolog, nah meg a motorozás mellett néha nehéz eldönteni hogy melyikbe menjen a sok píz, mert sajna egyik se olcsó buli...