35 éves hitel volt
Betoltunk mindent. Kevertem, kavartam, kiszálltunk 8 év után. Csak hogy visszaugorjak újabb 20 évre, de ez remélem már végállomás.
Ui: Szép számok jöttek ki a kis lakásra. Vételár 2006-ban 5,8M, befizetve lezárásig 10,3M (8 év alatt ennyi, ha 35 évig megy akkor 26,4M lett volna a visszatörlesztés!), piaci jelenkori érték 2,5M Ennyit a hazai ingatlan piac és hitelfinanszírozás állásról...
A motorok most pihiznek. Úgy döntöttem erre a szezonra nem bontom meg, mert ez is szumma 1000 km-esnek ígérkezik. Annyira nem gáz, hogy ezt ne bírnánk ki vele...
Építkezek... Illetve átépítek. De végre lesz műhelyem! 8. emeletről szabadulok vissza kertes házba. A vásárlásnál komoly szempont volt a száraz, tágas garázs, amiből műhelyt csinálhatok
Abszolút helyes a megfejtés. De az a rusnya műanyag sárhányó eredeti gyárija (kormányon kívül minden az), mivel ez egy csitri korú ~73-as gép. Akkoriban már számított a súlycsökkentés
Ez nem fog sikerülni, mert a 600 nak egyben van a dobbal az összekötőcsöve (slip on) emlékeim szerint. Menj el egy kipufogóshoz és csináltasd meg az összekötőt.
én nem álmodtam, hanem terveztem..:-D ezen dolgozok már 6 hónapja... Egy jó kis ebay-shop még mellé kiegészítésnek és kész... Már árulhatom is franchise-ként a webáruházat más városokba... :-D
Sziasztok, vettünk egy Raptor dobot és ajánlották hozzá a 650es összekötőt, amit szintén megvettünk hozzá, de nem lett jó. Szóval valakinek nincs, illetve nem tud 95ös 600as Bandithoz kipuff összekötőcsövet? 50es a méret amúgy. Nagyon kellene srácok! :((
Hát azért annál komolyabb :-) Végül is arra készülök, hogy lenyomjam a Louis-t.. :-D Csak a feltöltendő Wunderlich anyag 2 db A4 méretű Louis katalógus... Pont az előbb baxakodtam egy kicsit, 6900 sorból áll az évjárat lista :-)
kb én is így gondoltam ............. esetleg egy szürő még ...........
más nagyon nincs is ... minden csavar ragasztva van ......... ha valami ordenáré hiba van azt meg ki jelzi a számitogép
( plusz még a technikai adatlapok - nyútonméterek és társai :-) - szervizinfók - mikor, mit kell cserélni x ezer kilométerenként + szervizidők, minek mennyi a szerelési ideje - felvitele az adatbázisba... De az már csak nyárra készül el, mert egyszerűen nem tudok mindennel haladni.. )
Hát úgy mondjuk nagyjából, ja, igen.. 12 márka, több száz modellje (1980-ig) több ezer évjárat és kb. 55-60e termék.... :-D Tuti fél dioptriát romlik a szemem, mire kész leszek... :-(
Betoltunk mindent. Kevertem, kavartam, kiszálltunk 8 év után. Csak hogy visszaugorjak újabb 20 évre, de ez remélem már végállomás.
Ui: Szép számok jöttek ki a kis lakásra. Vételár 2006-ban 5,8M, befizetve lezárásig 10,3M (8 év alatt ennyi, ha 35 évig megy akkor 26,4M lett volna a visszatörlesztés!), piaci jelenkori érték 2,5M Ennyit a hazai ingatlan piac és hitelfinanszírozás állásról...