Üdv! Lenne egy kis problémám vagyis nagy.
Tavaly nyáron szereztem egy suzuki gs 250 semmi papírja nincs de nem is az a lényeg.
Hidegbe sehogy sem indul be csak segítséggel. Mégpedig a hűtőkonzolt hőlégfúvóval melegitem akkor indul,ha lehül megint csak semmi.
Nyáron is néha nehezen indult egy cső van kivezetve a légszűrőből és azzal spriccolt be benzint az előző gazdája de most ezzel sem indul hidegen.
Kompresziót mértünk mind4 hengerbe 11bár van. Ha beindul nagyon húz jól megy jól fogyaszt.
Nem füstöl nem eszi az olajat nem csörög, gyertyák vadi újjak, karbikat 2x takarítottuk ki.
Ötlet?
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Ma gondoltam megjáratom a gépet (400-as utolsó szériás Bandit). Sajnos az akku lemerült. Nem akart indulni a moci. Kivettem feltöltöttem visszakötöttem pöcc röff. Megnéztem, hogy minden működik e rendesen és azt tapasztaltam, hogy az indexem gyorsabban villog mint szokott. Mindkét oldalra. Elakadásjelző teljesen normális. A biztosítékra gondoltam. 15A-os van benne. Kicseréltem egy ugyan olyanra és most csak jobbra villog gyorsan balra pedig minden rendben. Minden izzó ég benne azokat megnéztem. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek mi okozhatja ezt? Miért csaj jobb oldalra villog gyorsan? Hogyan lehetne ezt a hibát javítani és hol keressem a hiba forrását?
Nekem sajnos sem erdőm nincs, se nagy kertem :-( Ettől még bevállaltam volna az épített kemencét, de amióta kipróbáltam a tojást, már nem kell annyira :-)
Zoli tud méretet is :)