Hála az égnek van vagy 500-600 négyzetméter füves terület,akad még tavalyi tölgy a fűtéshez,meg egy halom vasanyag.
Csak meló meg az egyebek mellett idő a kevés,
Ha meg van jön a dilemma hogy motorozás vagy grillépítés.
Nekem nincs lehetőségem, hogy magam csináljak, na meg szerintem nem is tudnék :-) A hely is fontos, egy ilyen tojás nem foglal sok helyet és a vastag kerámia falaknak köszönhetően, alig igényel faszenet. Teljesen meggyőzött a használat közben.
Van autógáztartályból 2-3 db meg 3-as vaslemez pár négyzetméter awi hegesztő is akad meg zártszelvény.abból kijön valami az fix nyárra.
Idő nem sok van.
link
Amit én kinéztem, az egy kamado :-) Volt szerencsém két napig kipróbálni egyet és teljesen rabul ejtett :-) Lazacot füstöltünk benn, meg kacsamellet. Drága móka, de eddig egy kemencét terveztem, az is ennyi lett volna.
Csak meló meg az egyebek mellett idő a kevés,
Ha meg van jön a dilemma hogy motorozás vagy grillépítés.
Idő nem sok van.
Amit én kinéztem, az egy kamado :-) Volt szerencsém két napig kipróbálni egyet és teljesen rabul ejtett :-) Lazacot füstöltünk benn, meg kacsamellet. Drága móka, de eddig egy kemencét terveztem, az is ennyi lett volna.
valamire gyülj a kis csávó ............ kedvenc mecsbox.... pif ujság .... MI JÖHET MÉG
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Meg kérnék egy telszámot, és megbeszéljük a részleteket. Köszi
Ha az előttem szólóknak mégsem kell a tartó, akkor engem érdekelne mindenképpen Köszönöm!