Hali Krampusz ! Kerestem én is az álltalad megadott embert,írtam is de semmi válasz.Nem akarok türelmetlenkedni(ugy is csak Okt.körül venném) csak kérdezném,hogy tudsz-e valamit róla mert nem reagált vissza.Üdv: Szabi
Itt van pár kép.....
A lényeg hogy simán felrgasztottam......
Az órabetét fölött lévő idomot kellett kicsit megfaragni, hogy a 2 betét közt eltudjon menni a kábel....ezután a kábel a tank alatt megy a kábelekkel......
A kis elektrinokáját meg a légszűrő mellé tettem.
a 12V-ot meg a papirja írja hogy milyen szineket kell keresni.....Én ezt a 4. képen lévő elektronyikából szedtem le......ami még nem tudom micsoda.....a motor ülésidom alatt van elől a bal oldalon a k7-eseknél.....és rohadt sok kis vezeték van benne.......
Adhatsz neki akkuról is.....csak akkor ugye mindig világit....
mint írtam keresétek a Gs fórumba ZIZÓt...vagy az AKMT fórumban (az oldalamról érhető el) Hawk-ot....
13 ropiért tudja beszerezni (eddig legalábbis ennyi)
Szevasztok Banditák!Ördög engem is érdekelne a 12 volt honnan lehet levenni!Valamint az is érdekelne hogyan tudnám olcsobban "megbotolni" Te ebben nagymester vagy!RedneF a 750-esnek 90%,hogy 600-as eleje van mivel cseréltem első fékbetétet és a 600-asé volt jó de abból is a vékonyabb fajta ha a vastagabbat veszed akkor le kell pattintani a hővédő lemezt mig egy kicsit be nem kopika betét.
Mutatnál nekem arról a fokozatkijelzőről másik képet? Igazából arra lennék kíváncsi, hogy mi tartja, hogyan lehet felfogatni?!
Meg érdeklődnék, hogy le van-e írva a papírjában, hogy honnan kell neki 12V-ot adni.
Jaa, értem. Látod én ezért vettem papíron 22 kW járgányt Bár nekem meg a nyitott cső miatt néznek csúnyán a kékszemű fiúk. Remélem hamar rendbejössz. Majd tolunk valami bandit-talit
hello! Volna 1 olyan problémám a Bandival hogy, rástartolok és nem bírja megforgatni a motrot az önindító a diódák elalszanak a mutatók táncolnak egyett és ennyi picit megtolom és már el is kapja ,de ezt eddig csak melegen és 20 startolásból 3 szor. (hidegen sosem, és jól starol) Az aksi már kb. 7-8 éves én arra gyanakodom, szerintetek? Esetleg hol tudnék jó áron jó aksit venni?
MEg kéne nézned a teló átmérőjét, hogy tényleg egyezik-e valamaelyikkel. Ha igen, akkor vegyél bele progresszívet, wirth-et (biker-world.hu) vagy hyperprot (corsaro.hu), vagy wilbers(X-bike.hu) ezeket még senki nem szidta.
a 750-es a 600-as es az 1200-es kevereke. legalabbis ezt mondtak. de ha mutatsz nekem egy helyet ahol 750-es bandithoz arulnak elso teloba rugot... boldogga teszel
esSo,cool egy kicsit megkésve köszi az infokat.Valamelyiket beszerelem még rágodok melyiket.Holnap gurulok egyet
de mindenki legyen résen mert állitolag itt somogyban nagyon sok helyen mérnek föleg a Balatonpartot Fonyod környékét szeretik.Ott 2 hónapig kint "felejtették" a 30-as táblát is!
Ennél jobb tapadás már igazán nem kell. Egyébként nekem mindig azt magyarázzák, hogy a (jó) gumi nem tud megcsuszni akárhogy kanyarodok (itt most nem uthibárol, homokról, meggondolatlan motorkezelésre gondolnak)
Egyébként meg papirkutya vagyok és igazán nem is probáltam vizen "extrémkedni".
Tegnap dumáltunk egy sráccal sportgumi/pályagumi ügyben. Most neki is az van a nagybandin, valami 20 rongyért vette a párat, zsír új volt, de 5 éves . Azt mondta, sima túrás tempónál ha megállsz, gyakorlatilag kézzel lehet "kenni" a gumit. Ezt mondjuk meg tudom erősíteni, az enyém is ilyen. Lehet, hogy nem tapad úgy, mitha 100+ fokos lenne a pályán, de nekem ez a csökkent tapadás is elég :D Én a vágott slicktől csak esőben paráznék.
Nekem is a keszthelyi sráctol van vágott gumim, Bridgestone. Nagyon tapad, szinte kézzel érezni (tényleg). Az 1000-en 3 ekm-t mentem a kopásjelzőig 3mm volt, most max 1,5mm van ,de a vágottprofil jóval mélyebb, sac most 3mm. Igazábol az oldala volt megpályázva, nyilván azért vették le, de az engem nem érint
Sziasztok! Üdvözlök minden kedved olvasót!
Akinek van eladó "Suzuki Bandit GSF 250-hez (96 os évjárat) TANK-ja az nagyon gyorsan írjon vagy hívjon!:)(Csak ez hiányzik a motorból, és már nagyon motorozhatnékom van plz segítsen rajtam vki:)).Előre is köszi Laci.
Csak a részletkérdések vannak hátra!