Nem hamis csak kínai....ami kb. annyit is tud....volt nekem kínai akksim is ami tök jól bírta...és volt ami az első télen megadta magát....a fekete yuasa megbízhatóan teljesíti azt a pár évet......most mondjuk a bannerem 4 éves és nmagyon nem foglalkozom vele és idén pl. állt 8 hónapot, de tavaly is sokat és előtte is....oszt mégis jó.....indít-töltődik...
Akkor a vario lehet hogy segít, én 187 vagyok, kb a vállam magasságára dobja a szelet és akik használtak vario-t azt mondták, sokkal nem emeli meg, szóval nekem nem lenne megoldás..
huhh,ha a bannereket ki tudtam nyírni 3 év alatt gyakorlatilag tökmindegy.Bármi jó arra a 3 évre,és tényleg fél ár,olyan sosem lesz mint az eredeti gyári beépítésű.
Most ilyet vettem 2 raklappal.
GS-ben Nekem 3 évet elment, minden gond nélkül és télre sem vettem ki (igaz 2-3 hetente járattam).
Bandi típust nem vágom fejből, még szerencsére nem kellett cserélni, csak a Yuasa miatt linkeltem be, mert a "hozzáértők" szerint ez sem eredeti, mégis megbízható.
Landport-ot is használtam az is Bejött.
Ha magad savazod fel olcsóbb is és szerintem mindegy milyen feliratú házba öntöd a savat
4 éves a bannerem az xx-be és hibátlan.. én télen kiveszem és ennyi
néha töltöm 1A-s töltővel
Viszont a cégtörténet szerint mind a Yuasa Battery Inc., mind a Corporaton-ös felirat ugyanazt a céget takarja: Yuasa story
Szerintem a fehér sem hamis
Most ilyet vettem 2 raklappal.
Sanyi: Linkelsz egy eredeti Yuasa akkut?!
Bandi típust nem vágom fejből, még szerencsére nem kellett cserélni, csak a Yuasa miatt linkeltem be, mert a "hozzáértők" szerint ez sem eredeti, mégis megbízható.
Landport-ot is használtam az is Bejött.
Ha magad savazod fel olcsóbb is és szerintem mindegy milyen feliratú házba öntöd a savat
Nem megy ez neked.
Próbáld erősebben.
Yuasa YB10L-B2
Hogy most ez eredeti vagy sem azt nem tudom.