Szevasztok Banditák! Ez az injekció engem is érdekel, mert mióta öregszem reggel taknyom, nyálam, könnyem egyszerre folyik és kb. 9 óra körül megszűnik. De én inkább az időjárásra vagyok allergiás. Voltam a Motofesten Szlovákiában Komocán. Igen jó buli volt, ennyi részeg fiatalt, fiút, lányt talán még soha nem láttam. A szombat esti koncert alatt /René Lacko, nagyon penget a srác/ szarrá áztunk. Vasárnap haza Fehérvárnál kicsit, Andocsnál nagyon, kedden lementem az Adriára /Opatija/ ott 3 napig szakadt az eső. Az egészre a hétvégi szüret tette fel a koronát, egyharmad termés, 15 mustfok. Szóval én legjobban az időjárásra vagyok allergiás no meg a hülye emberekre.
Ne keress összefüggést, nem lehet, nekem is igy volt.. Egy időben nekem marha erős volt az allergiám, majd meghaltam: megoldást a Diprophos injekció jelentett, aminek a mellékhatása az volt, hogy kb. egy óra alatt enyhítette a tünetet, másnapra teljesen tünetmentes voltam.. :-D Aztán jó pár éve magától elmúlt.. Csodálkoztam én is.. :-D
Mióta felraktam csak városban poroszkáltam. Itt nem éreztem, hogy rázna, de "túl" könnyű lett. Kipróbálom majd egy kicsit városon kívül, meglátjuk szitál-e.
Ezt bírom bennetek,bármilyen semleges témáról képesek vagytok,vagyunk egy kisebb novellányi írásanyagot összehozni,arról nem is beszélve,amihez netalán még ért is valaki valamit!
Sziasztok! Hétvégén kormányvég súlyt cseréltem a gépen. Szebb lett, de túl könnyűnek érzem. Lemértem az új 85g a régi 292g! Nem kis eltérés...
Nem tudjátok véletlenül, hogy mekkora a gyári súly?
Láncolajzóm is van! Most azt csinálja, hogy ha be van melegedve a motor és leállítom, akkor egy kicsit utána csöpögtet és kétszáz forintosnyi foltot hagy az aszfalton. Szerintem szűkíteni kellene a tű végén...
A felhajthatós grekszemet csak kinyitottam és pzs-vel eltávolítottam a meztelencsigát. Amostani zárt sisakkal már félre kell állnom a beavatkozáshoz...
Milyen jó lehet a fél banditos társaságnak egy kellemes késő nyári napon a motorozás amikor nem esett az eső már 1 hónapja és minden gyönyörűen virágzik Élvezitek az illatokat
Haverom bátyja korán reggel vitte a gyereket kocsival az óvodába. Tüszike, a turha rácsapódott a műszerfalra, lógott a kormányon meg a kilométer órán. A tüsszentéstől viszont fingott is egy nagyot, az meg olyan büdös volt hogy a gyerek leokádta magát, meg a kocsi ülést. Jól indult a nap
Olvastam az egyik fórumon olyat, hogy motoros találkozón a srác fűbe lerakott 100+ ezer forintos, vadi új sisakjába a felnyitott plexin keresztül belehugyozott a kandúr macska
Csak én tudok ezeken nagyokat nevetni ? haverom nyaralason tüsszentett egyet es kb 40centis jegcsap logott az orrabol aztan bele a papucsaba hát en a foldon fetrengtem a nevetestol
Nem tudjátok véletlenül, hogy mekkora a gyári súly?
legközelebb flip up lesz a járós :)